Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα «Κλεμμένα όνειρα»… φούντωσαν τη μάχη Χούκλη-Σαράφογλου

Τα «Κλεμμένα όνειρα»… φούντωσαν τη μάχη Χούκλη-Σαράφογλου

Πρεμιέρα χθες το απόγευμα για τη σειρά «Κλεμμένα όνειρα» που επέστρεψαν στο τηλεοπτικό τοπίο με τα στελέχη του MEGA να ελπίζουν πως η σειρά θα τους δώσει καλό lead in για το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους.

Χθες μάλιστα το κανάλι της Μεσογείων πρόβαλλε ένα… χορταστικό, δίωρης διάρκειας επεισόδιο, ώστε να «χτυπήσει» και το ανταγωνιστικό «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1. Βέβαια ο κύριος στόχος τους ήταν να «πληγεί» το ανταγωνιστικό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, που μετά από αρκετά χρόνια κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης των «δελτίων στις 8»!

Κατάφεραν λοιπόν τα «Κλεμμένα όνειρα» να κερδίσουν στη μάχη της τηλεθέασης και να συγκεντρώσουν τηλεθεατές στη συχνότητα του MEGA και στο δελτίο ειδήσεων που μεταδόθηκε στη συνέχεια; Η απάντηση είναι «ναι», αφού η σειρά του MEGA συγκέντρωσε τις υψηλότερες τηλεθεάσεις στο γενικό σύνολο, κάνοντας 27,3% μέσο όρο για όλη τη διάρκεια προβολής της, ενώ από τις 7 έως τις 8, που ήταν απέναντι από το «Μπρούσκο», τα «Κλεμμένα όνειρα» έκαναν 28,1% και η σειρά του ΑΝΤ1 22,6% μέσο όρο.

Θετικά ήταν τα αποτελέσματα της μάχης για την τηλεθέαση και για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με τη Μαρία Σαράφογλου να σημειώνει 20,6% και να βρίσκεται μία… ανάσα πίσω από τη Μαρία Χούκλη αφού το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 κατέγραψε 20,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο. Με αιχμή του δόρατος τις ελληνικές σειρές, τα στελέχη των ενημερωτικών τομέων θεωρούν ότι θα καταφέρουν οι «ναυαρχίδες» τους, τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, να κερδίσουν τους τηλεθεατές. Σίγουρα πάντως έχουμε πολύ δρόμο για να δούμε ποιος θα… κλέψει το όνειρο της τηλεθέασης από τον άλλο και θα… μεθύσει από την επιτυχία της τηλεθέασης!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε