Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα μυστικά στο «Κάτω Παρτάλι»

Τα μυστικά στο «Κάτω Παρτάλι»

Δικαιολογημένα το «Κάτω Παρτάλι» έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και σημειώνει κάθε βδομάδα υψηλές τηλεθεάσεις.

Πολλά είναι τα ερωτήματα για τη σειρά του MEGA, αλλά ο σεναριογράφος  Λευτέρης Παπαπέτρου με το πέρας του πρώτου κύκλου θα λύσει όλες τις απορίες αποκαλύπτοντας πολλά από τα μυστικά των κατοίκων.

Στο αποψινό επεισόδιο πάντως, ο Κωνσταντίνος (Γιάννης Τσιμιτσέλης) που επιστρέφει με τη Βίβιαν (Νάντια Κοντογεώργη) και τον Μανόλη (Μίνως Θεοχάρης) στο Κάτω Παρτάλι, προσπαθεί να ανακαλύψει τι μυστικά κρύβουν η Μοσχούλα (Βίκυ Σταυροπούλου) κι ο Διαμαντής (Τάσος Χαλκιάς), αλλά θα μπλέξει! Από την άλλη, η αδερφή του, η Βίβιαν, μαθαίνοντας ότι ο σύζυγός της. ο Στέφανος, είναι νεκρός αναπολεί το παρελθόν και αναρωτιέται για το μέλλον, ενώ ο Μανόλης σχεδιάζει να επέμβει και να χαλάσει το γάμο του πρώην συντρόφου του, του Μπάμπη!

Εκτός λοιπόν από τους ηθοποιούς που απαρτίζουν το βασικό καστ της σειράς, στο σημερινό επεισόδιο συμμετέχουν: η Μαρία Φιλίππου, ο Παντελής Καναράκης που θα υποδυθεί μία… μυστηριώδη γριά, ο Γιάννης Μυλωνάς ως «Μπάμπης» και θα δούμε ξανά τον Σωκράτη Πατσίκα ως «Σου Έλεν».

Η συνέχεια απόψε στις 22:20 από τη συχνότητα του MEGA που θα προβληθεί το 8ο επεισόδιο της σειράς.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε