Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα μυστικά της «Μοσχούλας» αποκαλύπτονται!

Τα μυστικά της «Μοσχούλας» αποκαλύπτονται!

Ετοιμαστείτε να τα μάθετε όλα σε ένα… αφιερωματικό επεισόδιο. Οι απορίες για το… πέπλο μυστηρίου που την καλύπτουν, όπως το κλουβί με το καναρίνι που είναι στο κεφάλι της, θα λυθούν αποκαλύπτοντας κι όλα τα μυστικά της! Η «Μοσχούλα» στο «Κάτω Παρτάλι» έχει πολλά να αποκαλύψει που θα βοηθήσουν και στην εξέλιξη της ιστορίας που γράφει ο Λευτέρης Παπαπέτρου.

Η ηρωίδα της σειράς του MEGA που υποδύεται εξαιρετικά η Βίκυ Σταυροπούλου κινεί τα νήματα σε πάρα πολλά. Και μπορεί έως τώρα ο ρόλος της να είναι… περιορισμένος, αλλά, όπως έχω αναφέρει και παλαιότερα, όλα σιγά σιγά θα ξετυλιχθούν δικαιώνοντας ακόμα περισσότερο τους φανατικούς τηλεθεατές της.

Αμέσως λοιπόν μετά το Πάσχα θα γυριστεί το συγκεκριμένο επεισόδιο και στο οποίο με flash back θα δούμε τη «Μοσχούλα» και θα δικαιολογήσει πολλά από όσα συμβαίνουν, αλλά και πρόκειται να συμβούν στο «Κάτω Παρτάλι».
Άλλωστε στον πρώτο κύκλο των 15 επεισοδίων που θα προβάλλει φέτος το MEGA θα λυθούν τα μυστήρια, δικαιώνοντας το σουρεαλιστικό κείμενο.

Όπως λοιπόν θα λυθούν πολλές απορίες για τη «Μοσχούλα» σήμερα θα λυθεί ένα μέρος από το μυστηριώδη γεωπόνο, τον «Θανάση» που υποδύεται ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης. Και λέω «ένα μέρος» γιατί σήμερα θα φανούν κάποια… σκοτεινά σημεία του, αλλά οι περισσότερες αποκαλύψεις θα γίνουν στο επόμενο επεισόδιο και σιγά σιγά θα «κουμπώσουν» και με τις άλλες, όπως αυτή της «Μοσχούλας» και άλλων κατοίκων στο μυστηριώδες χωριό.

Στο σημερινό επεισόδιο ο Κωνσταντίνος (Γιάννης Τσιμτσέλης) προσπαθεί να βρει αποδείξεις για όσα υποπτεύεται ότι γίνονται στο χωριό και να πείσει τη Μυρτώ (Βασιλική Τρουφάκου) πως δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Ο Διαμαντής (Τάσος Χαλκιάς) όμως, όλο του ξεγλιστράει και καταφέρνει να πάρει την κόρη του με το μέρος του. Η Βίβιαν (Νάντια Κοντογεώργη) και ο Μανόλης (Μίνως Θεοχάρης) έχουν πέσει σε κατάθλιψη, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Η Βίβιαν όμως, θα προσπαθήσει να βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του Θανάση, αλλά τελικά θα ανακαλύψει ότι δεν πρόκειται για έναν τόσο… αθώο γεωπόνο! Η συνέχεια, στις 22:20 το βράδυ, μέσα από τη συχνότητα του MEGA που θα προβληθεί το 9 επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σκηνή από το Κάτω Παρτάλι που έφερε σε αμηχανία τον Μίνωα Θεοχάρη

Η Βίβιαν από το Κάτω Παρτάλι καταγγέλλει τον σεναριογράφο της σειράς!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε