Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα σχέδια της Αννίτας Πάνια

Τα σχέδια της Αννίτας Πάνια

Χθες η Αννίτα Πάνια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές λέγοντας «καλό καλοκαίρι», δίνοντάς τους όμως, ραντεβού για την επόμενη σεζόν πάλι μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Η παρουσιάστρια ανανέωσε τη συνεργασία της με το κανάλι της Κάντζας, ενώ του χρόνου θα «χτυπήσει» διπλά, ή μάλλον τριπλά, αφού θα εμφανίζεται τρεις φορές τη βδομάδα.

Βέβαια πρέπει να ξεχάσετε το «Αννίτα SOS», αφού τόσο η ίδια όσο και τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να ρίξουν οριστικά τίτλους τέλους στη συγκεκριμένη εκπομπή και την επόμενη σεζόν η παρουσιάστρια να κάνει κάποια καινούργια εκπομπή.

Ωστόσο και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ώστε να μείνει αμετακίνητη από την ώρα της και όποια εκπομπή βγάλει στον αέρα, να μεταδίδεται κάθε σαββατοκύριακο από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα. Εκτός όμως, από την εκπομπή του σαββατοκύριακου η Αννίτα θα «χτυπά» ακόμα μια φορά τη βδομάδα. Από τη φετινή σεζόν τόσο η ίδια όσο και τα στελέχη του ALPHA ήθελαν να βγάλουν μία βραδινή εκπομπή, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Την επόμενη σεζόν όμως, είναι αποφασισμένο να βγει η εκπομπή, αλλά χωρίς ακόμα να έχει αποφασιστεί το concept της, αφού όλα θα εξαρτηθούν και από την εκπομπή του σαββατοκύριακου. Ανάμεσα στις σκέψεις τους είναι είτε ένα ιδιαίτερο… talent show, με τη «σφραγίδα» της Αννίτας, είτε ένα late night talk show με καλεσμένους που θα «ανακρίνονται» από την παρουσιάστρια.

Και μην πιστέψετε ότι επιθυμία της είναι απέναντί της να βρεθούν μόνο πρόσωπα από το χώρο της τηλεόρασης και του θεάματος, αλλά όσοι έχουν να πουν μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Το τι concept θα έχει και αυτή, αλλά και η εκπομπή του σαββατοκύριακου θα αποφασιστεί μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς είναι προγραμματισμένο και οι δύο εκπομπές να κάνουν πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι εκπομπή θα κάνει του χρόνου η Αννίτα Πάνια;

Περίμεναν να συγκινηθεί η Χρύσα Ρώπα από το αφιέρωμα αλλά…

Τα νεύρα της Αννίτας με τους συνεργάτες της στο κοντρόλ

Η Αννίτα Πάνια συνάντησε τον Λάκη Λαζόπουλο στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε