Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τάκης Γιγουρτάκης: «Ο Νίκος πέθανε από αναβολικά»

Τάκης Γιγουρτάκης: «Ο Νίκος πέθανε από αναβολικά»

Ο θάνατός του, πριν από δύο χρόνια, βύθισε σε πένθος την οικογένειά του και όλους όσοι τον γνώριζαν. Ο νεαρός επιχειρηματίας Νίκος Γιγουρτάκης «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή στα 30 του χρόνια, λόγω της χρήσης αναβολικών.

Με αφορμή την έρευνα που κάνει στην «Αυτοψία» ο Αντώνης Σρόιτερ συναντά τον πατέρα του αδικοχαμένου νέου, τον Τάκη Γιγουρτάκη, που λέει ότι «Είναι σίγουρο ότι ο Νίκος πέθανε από αναβολικά. Κάναμε αυτοψία. Κάποια στιγμή τον πίεσα να κάνει γενικές εξετάσεις. Είχε χοληστερίνη 800.  Δεν είδα τίποτα στην υγεία του, ήταν μια χαρά, όπως και όταν έπαθε το έμφραγμα. Είχε φουσκώσει η καρδιά του. Τα φάρμακα που έπαιρνε χρησιμοποιούνταν για πάχυνση αλόγων και βοοειδών.  Βλέπεις νέα παιδιά που για να κάνουν γρήγορες γραμμώσεις  μπαίνουν σε αυτό το τρυπάκι. Επηρεάζει τον εγκέφαλο, όπως  είναι οι πλαστικές και είναι εθισμός. Αλλάζει όλη η φύση του εγκεφάλου. Πιστεύουν ότι δεν θα πάθουν τίποτα! Είναι σαν ναρκωτικά και σου λένε για το τσιγάρο και το αλκοόλ. Κάνουν παύσεις και λένε ότι είναι ελεγχόμενη διαδικασία», τονίζοντας μάλιστα στην κάμερα ότι «Υπάρχουν γυμναστές σε γυμναστήρια που  τα προμηθεύουν»!
Στο πλαίσιο της «Αυτοψίας» για τα αναβολικά ο Αντώνης Σρόιτερ συναντά τον Μανώλη Σπύρου, αθλητή bodybuilding, που λέει πως «Όταν βγαίνεις από ένα κύκλο, επειδή βάζεις εξωγενείς ορμόνες και σταματάς να παράγεις δικές σου, αντιμετωπίζεις κατάθλιψη. Δεν είχα όρεξη να δουλέψω, να σηκωθώ από το κρεβάτι. Ευτυχώς ήμουν τυχερός, δεν μου έχει αφήσει κατάλοιπα. Πολλοί γνωστοί μου έχουν πολλά προβλήματα. Έχει πεθάνει κόσμος. Είναι καλύτερο να χάσεις τη ζωή σου, παρά να ζεις με το πρόβλημα που θα σου κάνει αυτό το πράγμα. Να σε αφήσει ανίκανο. Όταν έβαζα 100 μιλιγκράμ τεστοστερόνη τη βδομάδα και κάποιος με τα μισά μου χρόνια βάζει 2.500 καταλαβαίνεις για τι διαφορές μιλάμε. Είναι μύθος που λένε “το κάνω σωστά”»!
 

 
Αποκαλυπτικά και όσα λέει στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA η Σοφία Mπαλαμπάνη, Πρωταθλήτρια Fitness: «Δυστυχώς ο κόσμος ζητάει αναβολικά και δεν τον ενδιαφέρουν οι συνέπειες. Έρχονται από τα 17 και ζητάνε. Όσο εύκολα σε αυτή τη χώρα βρίσκονται τα όπλα και τα ναρκωτικά τόσο εύκολα βρίσκονται και τα αναβολικά».  Άλλωστε, όπως λέει ο αθλητής bodybuilding Γιάννης Τσαγκαράκης «Πολλά παιδιά δεν έχουν ιδέα. Ψωνίζουν από το ίντερνετ και καταλήγουν στο νοσοκομείο. Εκεί πασάρεται ό,τι θέλει ο καθένας: λιποδιαλύτες, νοθευμένα και κάνουν κακό στην υγεία» τονίζοντας πως «Έχω φίλους και γνωστούς που έχουν πάθει ζημιές. ταχυκαρδίες , αρρυθμίες, επιπλοκή στα νεφρά!»
Στην κάμερα της εκπομπής μιλά και ο Πρόεδρος του ΕΟΦ Δημήτρης Λιτζέρης, λέγοντας πως «Ο μεγάλος τζίρος είναι παράνομος, γίνεται  μέσω διαδικτύου. Δεν μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο. Έχουμε κάνει μέσα σε έναν χρόνο 12 ελέγχους. Είναι πολύ μικρός ο αριθμός και βέβαια δεν είμαι ευχαριστημένος. αλλά δεν έχουμε προσωπικό. Έχουμε ζητήσει κατ’ επανάληψη προσλήψεις, αλλά δυστυχώς δεν το έχουμε πετύχει»!
 

 
Απόψε, στις 23:45, ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει «Αυτοψία» μέσα από τη συχνότητα του ALPHA στον κόσμο των αναβολικών, αναδεικνύοντας το παράνομο εμπόριο και επισημαίνοντας τις βλάβες που προκαλούν στην υγεία.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε