Κυριακή, 21 Απρ.
16oC Αθήνα

Τάκης Καραγκούνιας για Άγγελο Γεωργουδάκη: Όλα αυτά που λέει δεν ευσταθούν και είναι «μπαρούφες»

Τάκης Καραγκούνιας για Άγγελο Γεωργουδάκη: Όλα αυτά που λέει δεν ευσταθούν και είναι «μπαρούφες»

Στα άκρα η σχέση του Τάκη Καραγκούνια και του Άγγελου Γεωργουδάκη. «Αν ήθελες δημοσιότητα στο κεφάλι το δικό μου, εγώ δεν θα σου δώσω άλλο χώρο», είπε στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά ο Τάκης Καραγκούνιας, απαντώντας στον πρώην παίκτη του Survivor. 

Στη συνέντευξή του στο «Fay’s Time» με τη Φαίη Σκορδά, ο Τάκης Καραγκούνιας, ανταπέδωσε τα «βέλη» στον Άγγελο Γεωργουδάκη και στις κατηγορίες που εξαπέλυσε μία μέρα πριν σε βάρος του.

Ο παίκτης του Survivor, λίγο μετά την αποχώρησή του, δήλωσε πως ο Τάκης Καραγκούνιας προσπάθησε να τον συκοφαντήσει, ενώ οι δυο τους διατηρούσαν στενή φιλία.

«Έχω πικραθεί με τον Άγγελο, είχαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση και με αυτόν και με την οικογένειά του. Με έχει στενοχωρήσει που βγήκε χθες και τα είπε όλα αυτά, γιατί δεν ευσταθούν κι είναι “μπαρούφες”. Δεν γίνεται να λέει ότι έχει να με δει δύο χρόνια τη στιγμή που κατά τη διάρκεια του All Star πήγαινε και το έβλεπε μαζί με την κόρη μου και τη Δήμητρα, φορώντας τη μπαντάνα μου», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι δυνατόν να λέει ότι δεν έχουμε επικοινωνία, ενώ έχω τηλεφωνικές συνομιλίες και μηνύματα που του έχω στείλει ακόμα και πριν φύγει για το παιχνίδι. Του είχα πει ότι σίγουρα με έχει πειράξει το ότι δεν μου είπε ότι θα μπει στο παιχνίδι, μου το απέκρυψε. Τι έχει κάνει η οικογένειά του για εμένα; Μάλλον ξεχνάει ο Άγγελος τι έχω κάνει εγώ γι’ αυτόν. Τον Άγγελο τον αγαπάω, αλλά πιθανόν να βλέπει πολλά έργα και να τα έχει μπερδέψει στο μυαλό του».

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:

 

«Άγγελε αν θες κάτι να μου πεις, έλα να με βρεις. Πού του έκανα εγώ πόλεμο; Άγγελε, εγώ θα σε συγχωρήσω γιατί εγώ είμαι πατέρας και σε βλέπω σαν παιδί μου. Είσαι μικρός στην ηλικία και μπορεί να σκέφτηκες αυθόρμητα. Δεν σε έχω πολεμήσει ποτέ μου, Άγγελε και δεν σου έχω φερθεί ποτέ άσχημα, απλά ρωτήθηκα κι έπρεπε να πω την αλήθεια. Έχω κάνει πάρα πολλά για σένα. Αν ήθελες δημοσιότητα στο κεφάλι το δικό μου, πρόβλημά σου. Εγώ δεν θα σου δώσω άλλο χώρο φίλε. Έλα να με βρεις όποτε θέλεις, εδώ είμαι», συμπλήρωσε ο Τάκης Καραγκούνιας.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις