Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Τάκης Παπαματθαίου: Αρνήθηκα να παίξω στους «Απαράδεκτους», το ρόλο πήρε ο Βλάσσης Μπονάτσος

Τάκης Παπαματθαίου: Αρνήθηκα να παίξω στους «Απαράδεκτους», το ρόλο πήρε ο Βλάσσης Μπονάτσος

Πως θα ήταν οι «Απαράδεκτοι» χωρίς τον Βλάσση Μπονάτσο αλλά με τον Τάκη Παπαματθαίου στη θέση του; Ο δεύτερος, όπως αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν το βράδυ της Δευτέρας (20.11.2023) βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show, αρνήθηκε την πρόταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου.

Ο Τάκης Παπαματθαίου μίλησε επίσης για τον γιο του, Ιάσονα και αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μια ιστορία… τρέλας, όταν το Δημόσιο τον «πέθανε»!

«Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μου πρότεινε να παίξω στους “Απαράδεκτους”. Δεν δέχθηκα και τον ρόλο πήρε ο Βλάσσης Μπονάτσος.

Αρνήθηκα, γιατί λίγο πριν είχα υπογράψει να παίξω με τον Γιώργο Κωνσταντίνου και, ενώ κάποιοι κάνουν κάτι τέτοιες… ντρίπλες και σπάνε τα συμβόλαια, εμένα δεν είναι του χαρακτήρα μου», αποκάλυψε για τη θρυλική σειρά ο Τάκης Παπαματθαίου.

«Προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος πατέρας για τον Ιάσονα αλλά έχω κάνει κι εγώ λάθη. Όσο και να προσπαθείς, πάντα θα υπάρχει το καλύτερο. Αυτό το καλύτερο προφανώς δεν το έφτασα, ίσως δεν ήμουν ο τέλειος πατέρας», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός για τον γιο του, Ιάσονα Παπαματθαίου.

   

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του ζήτησε να αφηγηθεί το ευτράπελο με το ελληνικό Δημόσιο, ο Τάκης Παπαματθαίου αποκάλυψε ότι τον είχαν… πεθάνει!

«Υπήρχε πιο παλιά μία εφαρμογή – νομίζω ότι λεγόταν Άτλας – και έμπαινες εκεί για να δεις πόσα ένσημα έχεις.

Μπήκα κι εγώ από περιέργεια να δω πόσα είναι, γιατί έχω δουλέψει πάρα πολλά χρόνια, και μου έλεγε ότι ανήκει σε θανόντα αυτό το μητρώο. Μετά έμαθα ότι είχε βγει ο Υπουργός Εργασίας και είχε πει ότι βρέθηκε το λάθος.

   

Τους είχα στείλει μία απάντηση που έλεγα: “διορθώστε το σας παρακαλώ, γιατί θα βρικολακιάσω και θα έρθω να σας δαγκώσω”», κατέληξε στην ιστορία του χαριτολογώντας ο Τάκης Παπαματθαίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις