Media

Τάκης Παπαματθαίου: Φυσικά και στεναχωριέμαι για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στον προφυλακισμένο συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε ο Τάκης Παπαματθαίου.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, ο Τάκης Παπαματθαίου μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και όσα ήρθαν στο φως για εκείνον στα πλαίσια του κινήματος metoo.

«Αυτό που θα ήθελα σαν αποτέλεσμα εγώ, είναι όλο αυτό να είναι τελικά ένα κακό όνειρο», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Εγώ ξέρω πραγματικά ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε κάποια προβλήματα υγείας, πάντα τα είχε. Φυσικά και στεναχωριέμαι για τον Πέτρο, άλλο τόσο και πιο πολύ στεναχωριέμαι για τους άλλους συναδέλφους όμως.

Αλλά αν δεν τελειώσει η δίκη δεν μπορούμε να πούμε τίποτε άλλο. Δεν το περίμενα ποτέ αυτό, ούτε είχε υποπέσει στην αντίληψή μου κάτι, αλλά ούτε μου είπε κάποιος συνάδελφος κάτι», είπε ο Τάκης Παπαματθαίου και είπε χαρακτηριστικά: «Αν τον επισκεφτώ στη φυλακή, θα πρέπει να επισκεφτώ και τα θύματα».

«Αν αποδειχθεί ότι είναι αθώος φυσικά και θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του. Τι θα μείνουμε, στη ρετσινιά; Ε τότε δεν έχει νόημα η δικαιοσύνη», κατέληξε ο Τάκης Παπαματθαίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
The Voice: Όσα θα δούμε στο αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη – Τα λόγια από καρδιάς που είπαν οι συνεργάτες του
Η Πάολα, ο Apon, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Στέλιος Διονυσίου και η Πίτσα Παπαδοπούλου θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του μαζί με τους συνεργάτες τους στο Voice
Γιώργος Μαζωνάκης
The Chase: Όσα πρέπει να ξέρουμε για την «κυρία Πάντα Ξέρει» που μπήκε στο τηλεπαιχνίδι του Mega σε ρόλο chaser
Ο λόγος για την Πετρούλα Γκάνιου, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα των Αρχαίων Ελληνικών Σπουδών
«κυρία ΠανταΞέρει»