Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Τάκης Παπαματθαίου: Με τη μητέρα του γιου μου χωρίσαμε όταν εκείνος ήταν 9, κανένας δεν είναι τέλειος

Τάκης Παπαματθαίου: Με τη μητέρα του γιου μου χωρίσαμε όταν εκείνος ήταν 9, κανένας δεν είναι τέλειος

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Τάκης Παπαματθαίου στην κάμερα του Alpha.

Για την συμμετοχή του γιου του, Ιάσονα στο J2US και τα σχόλια για τη σχέση Βασίλη Μπισμπίκη και Δέσποινας Βανδή μίλησε, μέσα σε όλα, ο Τάκης Παπαματθαίου στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης στο Alpha.

«Είναι πάρα πολύ καλός. Ξέρω ότι ο Ιάσονας τραγουδάει. Νομίζω ότι ταιριάζουν πάρα πολύ, είναι ένα πολύ ευχάριστο και ταιριαστό ζευγάρι με την Ηρώ» δηλώνει ο Τάκης Παπαματθαίου για το J2US. «Με τη μητέρα του χωρίσαμε όταν εκείνος ήταν 9. Κανένας δεν είναι τέλειος.

Προφανώς, μπορεί να έχω κάνει κι εγώ λάθη. Όσο μπορούσα και στο ωδείο που πήγαινα και στο σχολείο περνούσα και ρωτούσα. Δεν έμενε μαζί μου, έμενε με τη μητέρα του», ανέφερε για το διαζύγιό του ο ηθοποιός.

Πώς σχολιάζει την κριτική που δέχθηκαν τις τελευταίες ημέρες ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή;

«Εγώ δεν θέλω να κάνω τον κριτή, ούτε να καταδικάσω κάτι. Ποιο ήταν το κακό δηλαδή; Μοιράστηκαν μία προσωπική στιγμή στην πίστα.

Από την άλλη, δεν ξέρω γιατί η Βιτάλη εκφράζεται έτσι. Έκανε μία κριτική επί προσωπικού», απαντά ο Τάκης Παπαματθαίου.

Τέλος, ο Τάκης Παπαματθαίου ρωτήθηκε και για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, για την οποία ανέφερε: «Με είχαν ρωτήσει αν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του, σε περίπτωση που αθωωνόταν, και είχα απαντήσει: φυσικά.

Τώρα αυτό που θα σου απαντήσω είναι: η Δικαιοσύνη μίλησε, τέλος. Προφανώς και δεν θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του».

Media Τελευταίες ειδήσεις