Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Τάκης Παπαματθαίου: Στα 42 χρόνια μου στην υποκριτική μόνο τρία καλοκαίρια δεν έχω δουλέψει

Τάκης Παπαματθαίου: Στα 42 χρόνια μου στην υποκριτική μόνο τρία καλοκαίρια δεν έχω δουλέψει

«Ήρθε και με πήρε ασθενοφόρο από την Επίδαυρο», είπε ο Τάκης Παπαματθαίου.

Ο Τάκης Παπαματθαίου έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Η Μαριχουάνα της Μαμάς είναι η Καλύτερη» και απάντησε στις ερωτήσεις που του έκαναν οι ρεπόρτερς των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τις πιο ακραίες συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει αναγκαστεί να παίξει στο θέατρο, ενώ απαντά και για τη σχέση του με τα social media.

«Στα 42 χρόνια μου στην υποκριτική μόνο 3 καλοκαίρια δεν έχω δουλέψει. Χειμώνα-καλοκαίρι έχω το παγκόσμιο ρεκόρ. Δεν αντέχεται», δηλώνει ο Τάκης Παπαματθαίου.

«Έχω παίξει άρρωστος με πυρετό, με κολικούς, με το φορείο από δίπλα να με πάρει από την Επίδαυρο. Είναι γνωστά αυτά», συμπληρώνει ο γνωστός ηθοποιός.

«Μου αρέσουν τελικά τα social media, γιατί είναι μία αφορμή να έχω εγώ το δικό μου βήμα και να μην περιμένω από την τηλεόραση πότε θα με φωνάξουν ή όχι να μου πάρουν μία συνέντευξη.

Έχω πολλούς φίλους και πολλούς ακολούθους, με συγκινούν και απαντάω πάντα», εξομολογείται ο Τάκης Παπαματθαίου απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Είμαι εγκεφαλικός τύπος εγώ με τις γυναίκες. Η ομορφιά είναι ένα διαβατήριο που σου ανοίγει τις πόρτες αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία», σημειώνει ο Τάκης Παπαματθαίου, ενώ παραδέχεται πως είχε τηλεοπτικές προτάσεις για τη φετινή σεζόν, όμως ο ελάχιστος χρόνος που είχε στη διάθεσή του δεν του επέτρεψαν να τις δεχθεί.

Media Τελευταίες ειδήσεις