Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τάνια Τρύπη – Κωνσταντίνος Καζάκος: Εμείς χωρίσαμε αγαπώντας ο ένας τον άλλον

Τάνια Τρύπη – Κωνσταντίνος Καζάκος: Εμείς χωρίσαμε αγαπώντας ο ένας τον άλλον

Στο περιοδικό Gala και στον Κώστα Μπουρούση παραχώρησαν συνέντευξη η Τάνια Τρύπη κι ο Κωνσταντίνος Καζάκος με αφορμή τη συμμετοχή στο θεατρικό “Άγουρα Κεράσια”. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τη θεατρική τους συνύπαρξη και το χωρισμό τους.

Τ.Τ.: Με τον Κωνσταντίνο έχουμε συνεργαστεί άπειρες φορές, έχουμε κάνει σειρές μαζί, έχουμε κάνει ένα παιδί μαζί. Ότι χωρίζουν δύο άνθρωποι δεν σημαίνει ότι γίνονται εχθροί. Εμείς χωρίσαμε αγαπώντας ο ένας τον άλλον.

Κι αυτό παρέμεινε. Δεν περάσαμε καν το στάδιο να θυμώσει ο ένας με τον άλλον για κάτι. Από την αρχή ήμασταν σχεδόν καλά, απλά λίγο στενοχωρημένοι.

Αλλά η σχέση είναι καλή. Θεωρώ τον Κωνσταντίνο οικογένεια αλλά και πολύ καλό μου φίλο. Κι είναι ένας εξαιρετικό συνεργάτης. Το να υπάρχει χημεία στη ζωή δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει και στη σκηνή. Εμείς το έχουμε πετύχει και στη ζωή και στο θέατρο.

Κ.Κ.: Για εμένα είναι κάτι πολύ απλό. Βλέπω την Τάνια ως μια πολύ καλή ηθοποιό κι ως έναν άνθρωπο που τον ξέρω και με ξέρει.

Αυτό συνήθως πάνω στη σκηνή είναι πολύ βοηθητικό. Το να ξέρεις τον συμπαίκτη σου. Όταν υπάρχει καλή πρόθεση, πάντα. Όταν η πρόθεση είναι κακή, δεν γίνεται τίποτα. Κι όταν παίζω με τον πατέρα μου, που τον ξέρω καλά, πάντα γίνεται καλύτερο το πράγμα. Είναι σαν να έχεις κάνει περισσότερη προπόνηση.

Οι θίασοι παλιά ήταν οικογενειακοί, μετακινούνταν κι έπαιζαν. Και με την κόρη μου θα ήθελα να παίξω. Δεν έχω λόγους να μη θέλω. Μόνο λόγους να θέλω.

Media Τελευταίες ειδήσεις