Σάββατο, 25 Μαΐ
25oC Αθήνα

Τάσος Ιορδανίδης: Με συγκίνησε βαθιά η Πέννυ Μπαλτατζή, από τις πιο ωραίες ιστορίες στους «Μπαμπα-δες»

Τάσος Ιορδανίδης: Με συγκίνησε βαθιά η Πέννυ Μπαλτατζή, από τις πιο ωραίες ιστορίες στους «Μπαμπα-δες»

“Μου άφησε το μάθημα ότι η ζωή είναι ωραία με όσες αντιξοότητες κι αν συναντήσεις” παραδέχθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Τόσο στο νέο του ρόλο στην παρουσίαση, με τους “Μπαμπα-δες” της ΕΡΤ, όσο και στην καλεσμένη που κατάφερε να τον αγγίξει περισσότερο από τους άλλους αναφέρθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης όταν συνάντησε την Κέλλυ Βρανάκη στο νέο επεισόδιο για το ΕΡΤ Backstage το απόγευμα του Σαββάτου.

“Με όλους τους καλεσμένους στην εκπομπή έχω αισθανθεί κοντά. Έχω ταυτιστεί με όλους. Με ανθρώπους που έχουν μιλήσει για την απώλεια, με ανθρώπους που έχουν μιλήσει για τη χαρά στην πρώτη θέαση του παιδιού τους. Με όλους λίγο ή πολύ.

Νομίζω ότι οι άνθρωποι οι οποίοι ανήκουμε στο είδος των γονιών, κάπου, λίγο έως πολύ, βρίσκουμε τα κοινά μας στοιχεία και ταυτιζόμαστε”.

“Αυτή τη σύνδεση τη νιώθω και με τις μαμάδες καλεσμένες. Μα εγώ αισθάνομαι και μαμά ούτως ή άλλως, όπως και η σύζυγος μου, αντίστοιχα, αισθάνεται μπαμπάς σε πολλές περιπτώσεις.

Νομίζω ότι πλέον τα πράγματα έχουν αρχίσει λίγο και λειαίνονται. Δεν είναι το ίδιο όπως ήταν παλιά” εξομολογήθηκε αρχικά ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

“Μια καλεσμένη που με συγκίνησε βαθιά ήταν η Πέννυ Μπαλτατζή, ήταν από τις αγαπημένες μου ιστορίες. Από τις πιο ωραίες ιστορίες που κάναμε φέτος στην εκπομπή.

Μου άφησε το μάθημα ότι η ζωή είναι ωραία με όσες αντιξοότητες κι αν συναντήσεις” εξήγησε, εν συνεχεία, ο Τάσος Ιορδανίδης στο εβδομαδιαίο μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

Media Τελευταίες ειδήσεις