Σάββατο, 2 Μαρ.
12oC Αθήνα

Τάσος Τρύφωνος για Στάνκογλου: Δεν θεωρώ ότι ισχύουν αυτά που ακούστηκαν, προτεραιότητα είναι τα παιδιά του

Τάσος Τρύφωνος για Στάνκογλου: Δεν θεωρώ ότι ισχύουν αυτά που ακούστηκαν, προτεραιότητα είναι τα παιδιά του

«Τρεις μέρες με τον Γιάννη Στάνκογλου στην Κύπρο, δεν έπιασε το ραντάρ μου κάτι που να δείχνει ότι βρίσκεται σε σχέση» σημείωσε ο Τάσος Τρύφωνος.

Ο Γιάννης Στάνκογλου είχε παραχωρήσει μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή Τετ α τετ. Ο παρουσιαστής, Τάσος Τρύφωνος, μίλησε για τα ρεπορτάζ που υπήρξαν για νέα σχέση για τον ηθοποιό, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε στον ίδιο.

«Πρώτη φορά μου έχει τύχει στα τόσα χρόνια να κάνω συνέντευξη, όπου να μην έχω ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο τον καλεσμένο. Στην περίπτωση του Γιάννη Στάνκογλου δεν ρώτησα τίποτα για νέα σχέση ή οτιδήποτε.

Μετά έπαιζε η συνέντευξη και έγινε χαμός για τη νέα του σχέση. Τον πήρα τηλέφωνο μετά από αυτό και του λέω, “τι έχει γίνει εδώ;”» είπε ο Τάσος Τρύφωνος.

“Μου απάντησε ότι ούτε εκείνος έχει καταλάβει. Δεν θεωρώ ότι ισχύουν αυτά που ακούστηκαν. Προτεραιότητα είναι τα παιδιά του. Δεν τον ρώτησα ποτέ για νέα σχέση.

Τρεις μέρες με τον Γιάννη Στάνκογλου στην Κύπρο, δεν έπιασε το ραντάρ μου κάτι που να δείχνει ότι βρίσκεται σε σχέση.

  

Τον ένιωθα χαλαρό, οπότε μου έκανε και μένα εντύπωση μετά που βγήκε όλο αυτό. Νομίζω ότι δεν ισχύει. Ήταν ξαφνιασμένος όταν μιλήσαμε, το είδε με χιούμορ» σχολίασε ο Τάσος Τρύφωνος.

Media Τελευταίες ειδήσεις