Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τάσος Τζιβίσκος για Μαύρο Ρόδο: Η άμεση συνέχεια της σειράς θα πάρει μια πολύ σκοτεινή τροπή

Τάσος Τζιβίσκος για Μαύρο Ρόδο: Η άμεση συνέχεια της σειράς θα πάρει μια πολύ σκοτεινή τροπή

Ο ηθοποιός Τάσος Τζιβίσκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για τα κοινά στοιχεία με τον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο», αλλά και την απώλεια της μητέρας του στα 16.

Ο Τάσος Τζιβίσκος, πιο γνωστός ως «Παράσχος» από το «Μαύρο Ρόδο», μιλάει για τα κοινά στοιχεία με τον ρόλο του στην καθηλωτική σειρά του MEGA.

«Δεν μπορώ να πω ότι έχω κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου, έχω περάσει κάποια χαρακτηριστικά μου, όπως το ότι λέω πολλά με το βλέμμα. Έχω ζήσει την νύχτα παλαιοτέρα στη ζωή μου, έχω συναναστραφεί με ανθρώπους της νύχτας.

Για τον Παράσχο δεν έχουμε δει πολλά πράγματα, κάτι έχει συμβεί στο παρελθόν, που τον έχει κάνει έτσι», είπε αρχικά ο Τάσος Τζιβίσκος.

«Η άμεση συνέχεια της σειράς θα πάρει μια πολύ σκοτεινή τροπή. Αν δεν έκανα τον Παράσχο, θα διάλεγα τον Βίκο. Στα μπουζούκια έχω πάει 1,5 φορά στη ζωής μου», συμπλήρωσε σχετικά με τη σειρά που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Μαύρο Ρόδο: Επεισόδιο 30 (Τρίτη 29/11): Το μαγαζί του Θέμη μένει κλειστό, λόγω της έκρηξης. Η οικογένειά του βρίσκεται στη Γερακιανή, και ο Θέμης νιώθει πραγματικά μόνος.

Η Γιάννα περνά τη νύχτα με τον Σταυρίνο και ο Γιώργος τους βρίσκει να κοιμούνται αγκαλιά. Η Πολυξένη φεύγει μέσα στη νύχτα με προορισμό την Πάτρα. Ο Φραγκίσκος φεύγει επίσης για την Πάτρα.

Η ένταση όμως με τον Πέτρο συνεχίζει να υπάρχει. Η Ελισάβετ θα κάνει μια ειλικρινή αποκάλυψη στην Ηγουμένη. Ο Βίκος εντοπίζει τη Γιάννα στη Γερακιανή. Ο Ζαμάφτας καταφτάνει για να πάρει την εκδίκησή του.

Μαύρο Ρόδο: Επεισόδιο 31 (Τετάρτη 30/11): Η Γιάννα έρχεται αντιμέτωπη με τον Ζαμάφτα, ο οποίος απειλεί να τη σκοτώσει. Ευτυχώς, εμφανίζεται η Τασούλα την τελευταία στιγμή. Η Αλεξία ζητάει από την Ηγουμένη να εξομολογηθεί και βοηθάει την Ελισάβετ με το διακόνημά της.

Η Αυξεντία βρίσκεται στο χωριό και ο Σαράντος είναι σίγουρος πως τον κοροϊδεύει με το θέμα της Παλιόβρυσης. Ο Γιώργος θέλει από τον Σταυρίνο την αλήθεια για τη χθεσινή νύχτα.

Η Γιάννα εξαφανίζεται και όλο το χωριό είναι αναστατωμένο. Ο Θέμης μαθαίνει από την Πολυξένη ότι η γυναίκα του δεν είναι αυτή που νομίζει και έχει μάλλον «φύγει» από τον γάμο τους.

Ο Πέτρος ακολουθεί τη μητέρα του και τελικά βρίσκει το αμάξι της στο ξενοδοχείο που μένει ο Βίκος. Η Ευτυχία βρίσκει ζωντανή την κόρη της. Ο Λευτέρης θυμίζει στην κόρη του, κάτι από το παρελθόν της.

Media Τελευταίες ειδήσεις