Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τελεσίγραφο στο MEGA – Αντίστροφη μέτρηση για “μαύρο”

Τελεσίγραφο στο MEGA – Αντίστροφη μέτρηση για “μαύρο”

Ο «πόλεμος» συνεχίζεται, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν πως το «τελεσίγραφο» δόθηκε ώστε να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Όποιος όμως και αν είναι ο σκοπός η αλήθεια είναι ότι η πίεση ασκείται σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο που κάποιοι προσπαθούν να βρεθεί λύση…!
Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο κείμενο του Newsit στη συνεδρίαση της Digea υπήρξε πρόταση «να πέσει μαύρο στο Mega, αν δεν καλύψει τις οφειλές του στην εταιρεία». Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πηγές μετά την αποχώρηση από τη συνεδρίαση δύο εκ των μελών η πρόταση ψηφίστηκε και έγινε αποδεκτή και από τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη. Έτσι αποφασίστηκε να σταλεί εξώδικο στην εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ζητώντας να καλυφθούν οικονομικές οφειλές της στη Digea, ειδάλλως από το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου θα «περιοριστεί» το σήμα του MEGA. Τι σημαίνει αυτό; Πώς αν δεν πληρωθούν οι οφειλές τότε ο πάροχος, η Digea, θα αλλοιώσει την ισχύ του σήματος με αποτέλεσμα είτε να βγαίνει «σπασμένη» (με pixels) εικόνα και ήχος, είτε να βγαίνει «παγωμένη» εικόνα με ήχο. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πηγές το σκεπτικό του μέλους που έκανε την πρόταση είναι πως έτσι, μέσω του τελεσιγράφου, θα ασκηθεί πίεση και προς τις πιστώτριες τράπεζες ώστε να πάρουν αποφάσεις και να μην διαιωνίζεται η υπάρχουσα κατάσταση με τους δεσμευμένους λογαριασμούς, από τους οποίους χάνει χρήματα και η Digea.
Πάντως, όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα, αυτές τις μέρες) αναμένεται να δοθεί στις πιστώτριες τράπεζες από τους βασικούς μετόχους (Βαρδινογιάννη και Μπόμπολα) πρόταση- σωτηρίας για τον τηλεοπτικό σταθμό της Μεσογείων και είτε θα το αποδεχτούν, είτε θα πρέπει να κάνουν κάποια αντιπρόταση. Το σίγουρο είναι ότι αν δεν υπάρξει κάποια απάντηση από το Mega στη Digea, τότε ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει ακόμα περισσότερο κι η αντίστροφή μέτρηση για το «μαύρο» έχει ξεκινήσει…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε