Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Μουσικός Διαγωνισμός Eurovision 2015 – Τελικός: Φαβορί και στοιχήματα

Μουσικός Διαγωνισμός Eurovision 2015 – Τελικός: Φαβορί και στοιχήματα

Βράδυ Σαββάτου ο τελικός του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, και τα στοιχήματα έχουν αρχίσει να παίρνουν φωτιά… Αξιοσημείωτη είναι η, για πρώτη φορά, συμμετοχή της Αυστραλίας.

Μετά το πέρας του πρώτου και του δεύτερου ημιτελικού, στον οποίο η μοναδική έκπληξη ήταν ο αποκλεισμός της Φινλανδίας, αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο, σχετικά με τα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον μεγάλο τελικό της Eurovision.
Με την εκπληκτική ερμηνεία της Μαρίας Έλενας Κυριάκου, η Ελλάδα κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Σαββάτου. Δείτε τις αποδόσεις του τελικού στο stoiximan.gr.
Η Ιταλία και η Σουηδία αναμένεται να κονταροχτυπηθούν για την κορυφή του φετινού διαγωνισμού, καθώς φαντάζουν ως τα δύο απόλυτα φαβορί. Το νεανικό συγκρότημα Il Volo και ο Σκανδιναβός Mans Zelmerlow αναμένεται να δώσουν σκληρή μάχη μεταξύ τους, σύμφωνα πάντα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά.
Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται η Ρωσίδα Polina Gagarina, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η Αυστραλία και η Εσθονία.
Η EBU ανακοίνωσε τη σειρά εμφάνισης των 27 χωρών στον τελικό της EUROVISION, αύριο, Σάββατο στις 10 το βράδυ. Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στην 15η θέση, αμέσως μετά την οικοδέσποινα Αυστρία. Για την Κύπρο, η 11η θέση έχει κάποιες δυσκολίες… Ακριβώς πριν θα ανέβει στη σκηνή το απόλυτο φαβορί, η Σουηδία, ενώ αμέσως μετά η Ευρώπη θα υποδεχτεί για πρώτη φορά την Αυστραλία.
Συγκεκριμένα οι χώρες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Σλοβενία, Γαλλία, Ισραήλ, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αρμενία, Λιθουανία, Σερβία, Νορβηγία, Σουηδία, Κύπρος, Αυστραλία, Αυστρία, Ελλάδα, Μαυροβούνιο, Γερμανία, Πολωνία, Λετονία, Ρουμανία, Ισπανία, Ουγγαρία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Ρωσία, Αλβανία και Ιταλία.
Το απόλυτο φαβορί για το διαγωνισμό της Eurovision 2015, φαίνεται πως είναι η Σουηδία, με τον Måns Zelmerlöw…
Από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή των στοιχημάτων και μετά την εμφάνιση ου στον δεύτερο ημιτελικό την Πέμπτη (21/05), επιβεβαίωσε όλα τα προγνωστικά που το θέλουν για νικητήριο τραγούδι!

Αυτή που ίσως μπορεί να απειλήσει τη Σουηδία, είναι μια χώρα που θα δούμε απευθείας στον τελικό. Ο λόγος για τους τρεις νεαρούς τενόρους της Ιταλίας, το συγκρότημα Il Volo, που ετοιμάζει μια εντυπωσιακή εμφάνιση με το τραγούδι «Grande Amore».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε