Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τελικός GNTM: Στην τελική ευθεία για την κορυφή του Greece’s Next Top Model

Τελικός GNTM: Στην τελική ευθεία για την κορυφή του Greece’s Next Top Model

ΤΕΛΙΚΟΣ GNTM. Η αγωνία στο… κόκκινο, καθώς οι τρεις φιναλίστ καλούνται να κερδίσουν τις εντυπώσεις σε μία τελική δοκιμασία, και να βρεθούν στην κορυφή του Greece’s Next Top Model.

ΤΕΛΙΚΟΣ GNTM. Σε λίγες ώρες πέφτει η αυλαία του GNTM! Η επόμενη μέρα στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας ξεκινά με μυστηριώδεις και συνοπτικές διαδικασίες. Οι 4 καλύτερες του GNTM κατέφθασαν ντυμένες στα ολόμαυρα σε μια εντυπωσιακή βίλα στα σύνορα με την Ελβετία, για την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης. Έπρεπε να ενσαρκώσουν τις Ιταλίδες χήρες σε ένα κινηματογραφικό σκηνικό, ποζάροντας στο φακό του Nικόλα Αριστείδου. Η επιβλητική ατμόσφαιρα αλλά και η εντυπωσιακή απόδοση των κοριτσιών, τόσο ως πρωταγωνίστριες όσο και ως κομπάρσοι, ενθουσίασαν τους κριτές, σε ένα γύρισμα, που η συγκίνηση ήταν διάχυτη.

Τι θα δούμε στον μεγάλο τελικό του GNTM την Πέμπτη

Μία από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες που έπρεπε να φέρουν εις πέρας τα κορίτσια του GNTM ήταν και αυτή που περιελάμβανε ένα… φίδι. Μπορεί κάποια από τα κορίτσια να είχαν άγχος καθώς φοβόντουσαν τα φίδια, όμως οι περισσότερες, ήθελαν να ζήσουν την εμπειρία του διαγωνισμού. Κάποιες από τις κοπέλες πέρασαν μια σχετική άνεση με τα φίδια, όμως, όταν ήρθε η στιγμή για τη Μαρτίνα να φωτογραφηθεί και ενώ η ίδια δεν έδειχνε να φοβάται τα φίδια, συνέβη κάτι απρόοπτο. Το λατρεμένο φίδι… τρύπωσε στο… παντελόνι της.

Τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν με μαγιό στη πισίνα: Οι έξι καλύτερες του GNTM ήταν στην τελική ευθεία και κλήθηκαν να επιστρατεύσουν όλες τις δυνάμεις τους για τις τελευταίες μέρες παραμονής τους στον διαγωνισμό! Μάλιστα, φόρεσαν τα μαγιό τους, και κλήθηκαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια από τους κριτές.

Δείτε εδώ για να θυμηθείτε και τις 24 διαγωνιζόμενες του GNTM.

Μία ακόμη φωτογράφιση αποχώρησης στο GNTM που δυσκόλεψε τα νεαρά μοντέλα ήταν με φόντο μία… μπουλντόζα! Τα κορίτσια ήρθαν αντιμέτωπα με ένα concept, που τα ενθουσίασε. Σε ένα βιομηχανικό τοπίο, τα μοντέλα φόρεσαν υψηλή ραπτική και πόζαραν στα δωδεκάποντα τακούνια τους, πάνω στην κουτάλα μιας μπουλντόζας!

Στο πλατό του GNTM και λίγο πριν τη στιγμή αποχώρησης, είχαμε και ένα απρόοπτο. Συγκεκριμένα, η Μαρτίνα κατέρρευσε τη στιγμή που οι κριτές συζητούσαν με τη Νίνα. Η 19χρονη κοπέλα είχε επισημάνει από το πρωί της ίδιας μέρας πως δεν αισθανόταν καλά.

Στο σπίτι του GNTM έπαιξαν και το παιχνίδι «Θάρρος ή αλήθεια» και η Ίλντα προσποιήθηκε ότι έκανε ερωτική εξομολόγηση στον… τοίχο.

Η Εμμανουέλα, η Ελευθερία και η Πόπη, αν και είχαν αποχωρήσει, επέστρεψαν στο GNTM, καθώς τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία! Τα 9 κορίτσια που ήταν ακόμη μέσα στο σπίτι δεν ήξεραν τίποτα! Ετοιμάστηκαν και πήγαν να συναντήσουν τη Ζενεβιέβ και την Έλενα Χριστοπούλου για να μάθουν ποια θα είναι η επόμενη δοκιμασία… Στα πρόσωπά τους ζωγραφίστηκε η έκπληξή τους, ωστόσο υπήρχαν και αντιδράσεις.

Και τώρα… ο μεγάλος τελικός του GNTM, την Πέμπτη, για την ανάδειξη του Greece’s Next Top Model.

Media Τελευταίες ειδήσεις