Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τέλος ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος από το MEGA

Τέλος ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος από το MEGA

Καμία αμφιβολία δεν υπάρχει πια για το ρήγμα στις σχέσεις του Χρήστου Παναγιωτόπουλου με το MEGA, καθώς θεωρείται οριστική η απομάκρυνσή του από τη θέση του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού της Μεσογείων.

 Μετά από 12 χρόνια που υπήρξε επικεφαλής στον ενημερωτικό τομέα έρχεται το «διαζύγιο» που αναμένεται να οριστικοποιηθεί μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου σήμερα Παρασκευή στις 11 το πρωί.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η πλειοψηφία των μελών του ΔΣ είναι υπέρ του «διαζυγίου» θεωρώντας μεταξύ άλλων πως ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος δεν μπορεί να «υπηρετήσει» το νέο ύφος που θέλουν να δώσουν στον ενημερωτικό τομέα, ενώ στο πλαίσιο των αλλαγών που σχεδιάζουν θα ενταχθεί και το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού. Όσον αφορά όμως, τον ενημερωτικό τομέα, μέλη του ΔΣ είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένα με την πτωτική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεών τους. Εντός λίγης ώρας λοιπόν αναμένεται πως στη συνεδρίαση θα αποφασιστεί η λήξη της συνεργασίας με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, ενώ προς το παρόν τουλάχιστον, τη διεύθυνση ειδήσεων φαίνεται να αναλάβει ο Νίκος Στραβελάκης. Ωστόσο το ότι μέλη του ΔΣ δεν δέχτηκαν την παραίτηση της Όλγας Τρέμη από το κανάλι της Μεσογείων και ότι όλο αυτό το διάστημα η δημοσιογράφος παραμένει στο MEGA, ενισχύει την άποψη ότι πρόκειται να αναλάβει ενεργό ρόλο στη διοίκηση του ενημερωτικού τομέα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε