Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τέλος στο «Joy»

Τέλος στο «Joy»

Η χαρά… δεν τους βγήκε στο MEGA και αμέσως μετά το τέλος του εγκεκριμένου κύκλου η εκπομπή JOY θα ρίξει τίτλους τέλους οριστικά.

Ωστόσο στο κανάλι της Μεσογείων έχουν την ελπίδα, μπας και η εκπομπή καταφέρει να αυξήσει τα νούμερα τηλεθέασής της τόσο σημαντικά που θα επανεξετάσουν το θέμα για παράταση επεισοδίων.

Βέβαια, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου επειδή τα στελέχη του MEGA θεωρούν ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, έχουν αποφασίσει η εκπομπή του σαββατοκύριακου να ολοκληρωθεί στα 20 επεισόδια που είχαν αρχικά εγκρίνει και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου να ρίξει τίτλους τέλους.

Αν και η εκπομπή είχε ξεκινήσει να προβάλλεται στον ΣΚΑΪ, στη συνέχεια χωρίστηκε στα δύο με κάποιους να «μετακομίζουν» στο MEGA ως «Joy- It’s inside you» και τους άλλους να παραμένουν στον ΣΚΑΪ κάνοντας το «Join Us».

Αν και λοιπόν στο MEGA έλπιζαν ότι θα εισπράττουν… χαρά από την εκπομπή, εντούτοις αυτή σημείωσε χαμηλές για το τηλεοπτικό σταθμό τηλεθεάσεις και χαμηλότερες από το μέσο όρο που είχε ζητηθεί και υπήρχε στη συμφωνία. Έτσι λοιπόν όπως φαίνεται η συμφωνία δεν θα ανανεωθεί, οπότε δεν θα συνεχίσουν να παράγουν καινούργια επεισόδια.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε