Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Θα λύσουν τα μυστήρια στα «Κλεμμένα όνειρα»;

Θα λύσουν τα μυστήρια στα «Κλεμμένα όνειρα»;

New entries στην καθημερινή σειρά του MEGA με σκοπό να λύσουν τα μυστήρια και τις δολοφονίες, ενώ θα προκαλέσουν ανατροπές στην εξέλιξη της ιστορίας.

Τα «Κλεμμένα όνειρα» είναι ένα από τα βασικά χαρτιά στο πρόγραμμα του σταθμού της Μεσογείων, καταφέρνοντας να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις και στο prime time.

Στα επόμενα επεισόδια λοιπόν, γύρω στις αρχές Μαΐου, θα κάνει την εμφάνισή της στη σειρά η Ελένη Φιλίνη που θα υποδυθεί την «Έλεν Τζόρνταν», τη μητέρα του «Δημήτρη Μαλτέζου», που είναι μία πλούσια, γοητευτική και πολύ δυναμική γυναίκα και θέλει να μάθει για τη δολοφονία του γιου της. Ωστόσο, σύμφωνα με το σενάριο που γράφουν οι Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός και Ευρυπίδης Διονυσάκης αφήνεται να κυριαρχεί ότι ο «Στηβ Μαυρίδης» που υποδύεται ο Παναγιώτης Μπουγιούρης είναι ο γιος της,  που έχοντας αλλάξει εντελώς όψη επιστρέφει να πάρει εκδίκηση.

Το ερώτημα λοιπόν είναι αν η «Έλεν» καταλάβει ότι ο επιχειρηματίας είναι πράγματι ο γιος της που θεωρείται νεκρός. Το ίδιο μυστήριο προσπαθεί να λύσει και ένα ακόμη πρόσωπο που θα μπει στην ιστορία της καθημερινής σειράς, ο Σπύρος Θεοδόσης, που ως διοικητής της αστυνομίας θα προσπαθήσει να βρει ποια πρόσωπα κρύβονται πίσω από τον «Μαλτέζο» και τον «Μαυρίδη».

Ρωτώντας μάλιστα τον ηθοποιό για τις εξελίξεις στα «Κλεμμένα όνειρα» και το ρόλο του μου είπε πως «δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα, αλλά σας εγγυώμαι πως η αγωνία των τηλεθεατών θα “χτυπήσει” κόκκινο. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στη σειρά και ευχαριστώ πολύ τον κύριο Αρβανίτη που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία».

Αυτά λοιπόν είναι ορισμένα από όσα πρόκειται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του MEGA που εξακολουθεί και στον τρίτο κύκλο της να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε