Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Θα παλέψουν με τους … αταίριαστους!

Θα παλέψουν με τους … αταίριαστους!

Αλλαγή στον προγραμματισμό τους κάνουν στο Φάληρο προσπαθώντας να… παλέψουν την Πόπη Τσαπαντίδου, την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και την Τατιάνα Στεφανίδου που θα σταθεί κι αυτή απέναντί τους στη συγκεκριμένη ζώνη προγράμματος.

Θέλοντας λοιπόν, όπως φαίνεται, στον ΣΚΑΪ να κάνουν κάτι… διαφορετικό, κατεβάζουν στη μάχη της τηλεθέασης τους «Αταίριαστους» Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα.

Από την ερχόμενη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι οι δύο δημοσιογράφοι θα παραλαμβάνουν τη σκυτάλη από την Άννα Μπουσδούκου προσπαθώντας να… ταιριάξουν την ενημέρωση για τις πολιτικές, οικονομικές και διεθνείς εξελίξεις με ειδήσεις για αθλητισμό, υγεία και τεχνολογία.

Βέβαια προκαλεί εντύπωση το ότι πέρυσι, το μεσημεριανό μαγκαζίνο παρουσίαζε ο Γιώργος Αυτιάς που σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις, καταφέρνοντας μάλιστα να παλέψει δυνατά με την πρόσφατα τότε αποχωρήσασα από το σταθμό τους, την Πόπη Τσαπανίδου. Ίσως λοιπόν το ότι ο δημοσιογράφος αυτή τη σεζόν δεν θα είναι και στην καθημερινή μάχη, αλλά μόνο σε αυτή του σαββατοκύριακου, αποδεικνύει κάποιες… αταίριαστες ενέργειες στο παρασκήνιο του Φαλήρου. Βέβαια στο τέλος όλα ταιριάζουν κι ίσως τελικά μετά από καιρό, μέσα στην τρέχουσα σεζόν, αποδειχτεί ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία…!

Προς το παρόν πάντως ο ΣΚΑΪ καθημερινά από την ερχόμενη Δευτέρα θα παλέψει βγάζοντας μπροστά τους «Αταίριαστους» και τα αποτελέσματα θα τα δούμε από τις μετρήσεις τηλεθέασης που θα αποδείξουν κατά πόσο η εκπομπή θα ταιριάξει στους τηλεθεατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε