Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Θα βρεθούν… απέναντι από τη Σκορδά

Θα βρεθούν… απέναντι από τη Σκορδά

Πρεμιέρα τη Δευτέρα για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και αυτή τη σεζόν αναμένεται η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 να είναι διαφορετική και με πιο γυναικείο… άρωμα. Μετά από… επιθυμία χρόνων ο Γιώργος Λιάγκας αποχώρησε από την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη και φέτος στο «τιμόνι» θα είναι μόνο η Φαίη Σκορδά.

Αναμφισβήτητα ο Λιάγκας είχε… αισθητή παρουσία τόσο με τα σχόλιά του όσο και με τις ερωτήσεις που έκανε σε ορισμένους καλεσμένους ξεφεύγοντας από τα «δημοσιοσχεσίτικα» όρια. Το δίδυμο όμως του «καλού και του κακού» που είχαν καθιερώσει περισσότερο στις συνεντεύξεις θα είναι κάτι που φέτος θα λείπει από την εκπομπή με τη Φαίη να πρέπει να πάρει όλο το βάρος πάνω της. Ποια λοιπόν είναι το πρόσωπα που θα βρεθούν απέναντί της και θα πρέπει να απαντήσουν στις ερωτήσεις της;

Τη Δευτέρα καλεσμένοι είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς «Μπρούσκο» που επίσης κάνει πρεμιέρα την ίδια μέρα. Ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Αποστόλης Τότσικας και η Ελένη Βαΐτσου θα κάνουν ποδαρικό στο «Πρωινό», ενώ μέσα στη βδομάδα στην καρέκλα απέναντι από τη Σκορδά θα καθίσουν τη μία μέρα η Βίκυ Σταυροπούλου, την άλλη μέρα η Μαρία Μπεκατώρου και την άλλη ο Μάκης Δημάκης.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα χειριστεί η Φαίη το κομμάτι της συνέντευξης με τους καλεσμένους της και αν θα… λείψει ή όχι από αυτή την ώρα ο σύζυγός της. Πάντως, τόσο η ίδια όσο και τα στελέχη του ΑΝΤ1 δεν σκοπεύουν ο Λιάγκας να κάνει εμφάνιση στην εκπομπή παρά μόνο ως καλεσμένος πριν ξεκινήσει τη δική του εκπομπή. Βέβαια… Λιάγκας είναι αυτός και ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνει…!

Όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου

“Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και η Φαίη Σκορδά επιστρέφει με όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε όμορφα τη μέρα σας! Θετική διάθεση, γέλιο, ενημέρωση και φυσικά την πιο κεφάτη παρέα!
«ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ» έρχεται και αυτή τη σεζόν ακόμη πιο εντυπωσιακό και διασκεδαστικό!
Στη συντροφιά της Φαίης Σκορδά θα βρίσκονται πιο ανανεωμένοι από ποτέ ο Θέμης Γεωργαντάς, η Σάσα Σταμάτη, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο Κώστας Τσουρός,  η Μαντώ Γαστεράτου και η Τζένη Μελιτά.
Η Λίτσα Πατέρα θα συνεχίσει να μας παρέχει καθημερινά πλήρη ενημέρωση γύρω από τα άστρα, τα ζώδια, τους πλανήτες και τις επιρροές τους. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα μας μαγειρεύει τις πιο λαχταριστές λιχουδιές, ενώ ο Σπύρος Σούλης και πολλοί άλλοι θα συμμετέχουν στην όμορφη παρέα του ΠΡΩΙΝΟΥ”
Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 10:00, «Το πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά ξεκινά και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι πτήσεις θα κάνει στους πίνακες τηλεθέασης…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε