Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Θανάσης Αλευράς: Φλερτάρω με την παρουσίαση, συζητάμε όντως με την Κατερίνα Παπουτσάκη για κάτι που μας πρότειναν

Θανάσης Αλευράς: Φλερτάρω με την παρουσίαση, συζητάμε όντως με την Κατερίνα Παπουτσάκη για κάτι που μας πρότειναν
Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

“Αν νιώσω ότι είναι κάτι που μπορώ να το κάνω καλά, γιατί όχι; Δεν θα πάω να μιμηθώ κανέναν άλλο, θα έχω τον δικό μου τρόπο” δήλωσε ο Θανάσης Αλευράς.

Ο Θανάσης Αλευράς έδωσε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και στην Βασιλική Μπασιούρη για τα σενάρια που τον θέλουν να παρουσιάζει εκπομπή με την Κατερίνα Παπουτσάκη και την επικείμενη κινηματογραφική του συνύπαρξη με τον Νίκο Μουτσινά. 

«Δεν είναι θέμα αισιοδοξίας ή χαράς, είναι θέμα ότι δεν παίρνω και πολύ στα σοβαρά τους ανθρώπους, εμένα, ούτε και τη ζωή. Μου αρέσει να κάθομαι απέναντι, να την παρατηρώ και να γελάω μαζί της, γιατί έτσι ισορροπεί το δύσκολο και δεν μοιάζει βουνό», δηλώνει ο Θανάσης Αλευράς.

«Συνήθως στα δύσκολα είμαι στα κάτω μου, δεν μιλάω πολύ, δεν έχω όρεξη να κάνω πολλά. Απομονώνομαι», απαντά ο ηθοποιός σε σχετική ερώτηση.

Επιβεβαιώνει τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει τηλεοπτικό project με την Κατερίνα Παπουτσάκη;

«Φλερτάρω με την παρουσίαση. Συζητάμε όντως κάτι με την Κατερίνα Παπουτσάκη για κάτι που μας πρότειναν αλλά θα δούμε αν βρει χώρο φέτος.

Αν νιώσω ότι είναι κάτι που μπορώ να το κάνω καλά, γιατί όχι; Δεν θα πάω να μιμηθώ κανέναν άλλο, θα έχω τον δικό μου τρόπο», παραδέχεται ο Θανάσης Αλευράς.

Τέλος, αναφορικά με την τηλεοπτική αποχή του Νίκου Μουτσινά και την επικείμενη συνεργασία τους στην πρώτη κινηματογραφική ταινία του παρουσιαστή με τίτλο «Τα Βαφτίσια» (βασισμένη στην ομώνυμη θεατρική του παράσταση), ο Θανάσης Αλευράς σχολιάζει:

«Ο Νίκος καλά κάνει και απέχει από την τηλεόραση. Ανυπομονώ για τα Βαφτίσια, ήταν η πρώτη μας θεατρική δουλειά μαζί και λατρεύω τον ρόλο. Θα μαζευτούμε όλη αυτή η παρέα, το γύρισμα θα είναι σχεδόν επικίνδυνο».

Media Τελευταίες ειδήσεις