Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Θανάσης Αλευράς για Μαρίνα Σάττι: Eίναι πολύ κόντρα αυτό που έχει να κάνει σε σχέση με τη λύπη της

Θανάσης Αλευράς για Μαρίνα Σάττι: Eίναι πολύ κόντρα αυτό που έχει να κάνει σε σχέση με τη λύπη της

“Η ζωή είναι έτσι, μπροστά, όπως και η Τέχνη” υπογραμμίζει ο Θανάσης Αλευράς.

Τόσο στον πρόσφατο χαμό του πατέρα της Μαρίνας Σάττι, λίγες μέρες πριν βρεθεί στη σκηνή της Eurovision, όσο και στη συνάντηση που είχαν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναφέρθηκε ο Θανάσης Αλευράς στη Super Κατερίνα.

“Λυπάμαι πολύ! Λυπάμαι πάρα πολύ! Δεν έχω κάτι περισσότερο να πω από συλλυπητήρια και δύναμη, γιατί είναι πολύ κόντρα όλο αυτό που έχει να κάνει σε σχέση με τη λύπη της” δήλωσε, αρχικά, ο ηθοποιός για το πένθος της φετινής εκπροσώπου για την Ελλάδα στην Eurovision.

“Η ζωή είναι έτσι, μπροστά. Όπως και η Τέχνη. Θα είμαστε όλοι εκεί να την εμψυχώσουμε (σ.σ. στην Eurovision 2024), θα πάρει πολλή αγάπη από όλο αυτό και ίσως, καμιά φορά, να είναι και καλύτερα έτσι να ξορκίζεις τη λύπη σου και την απώλεια”.

“Ήσασταν μπροστά στο reunion μεταξύ Ζέτας Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη, πως ήταν αυτό;” ρώτησε, ακόμα, η ρεπόρτερ για να τοποθετηθεί ο Θανάσης Αλευράς ως εξής. “Ναι, ήμουν. Ήταν πολύ ωραίο όλο.

Δεν είναι Σουηδία, είναι αυτές οι σχέσεις που είναι πια συγγενικές. Δεν είναι για όλες τις σχέσεις αυτό, σαφώς, αλλά για κάποιες είναι. Ωραίο θα ήταν όλες οι σχέσεις να καταλήγουν κάπως έτσι”.

Media Τελευταίες ειδήσεις