Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Θανάσης Αλευράς: Με έβριζαν πολύ άσχημα, χωρίς να έχω ευθύνη και έπαθα σοκ

Θανάσης Αλευράς: Με έβριζαν πολύ άσχημα, χωρίς να έχω ευθύνη και έπαθα σοκ

«Έκανα ένα ποστάρισμα και απάντησα, στεναχωρήθηκα» ομολογεί ο Θανάσης Αλευράς.

Για την… “βροχή” αρνητικών σχολίων που δέχθηκε στα social media, όταν ο κόσμος νόμιζε πως ήταν στην κριτική επιτροπή της Eurovision που έδωσε 5 πέρυσι στην Κύπρο, μίλησε ο Θανάσης Αλευράς όταν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» στον ΣΚΑΪ.

«Με νοιάζει τι γράφουν και σχολιάζουν οι άλλοι για μένα, θα ήθελα πολύ βέβαια να είμαι υπεράνω, όχι μόνο για τη δουλειά μου, αλλά για τη ζωή μου όλη.

Μεγαλώσαμε με το τι θα πουν άλλοι. Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο για κάτι που να έχει γραφτεί, εμένα γενικά με αγαπάνε οι άνθρωποι» παραδέχθηκε, αρχικά, ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Απλά είδα πώς είναι να έχεις haters ή να προκαλείς, όταν καταλάθος πέρυσι ξύπνησα το πρωί και έφαγα ένα βρίσιμο γιατί έβαλα πεντάρι στην Κύπρο.

Από παρανόηση της κρατικής τηλεόρασης, είχε βγει ότι ήμουν εγώ στην κριτική επιτροπή, που δεν ψήφισαν την Κύπρο και δεν πέρασε».

  

«Αρκετοί φανατικοί με έβριζαν πολύ άσχημα, χωρίς να έχω ευθύνη. Αν είχα ευθύνη, να το έτρωγα το βρίσιμο. Έπαθα σοκ, με βρίζανε. Έκανα ένα ποστάρισμα και απάντησα. Στεναχωρήθηκα» πρόσθεσε ακόμα ο Θανάσης Αλευράς.

Media Τελευταίες ειδήσεις