Δευτέρα, 22 Απρ.
16oC Αθήνα

Θανάσης Βισκαδουράκης: Κατάθεση ψυχής στην Αννίτα Πάνια

Θανάσης Βισκαδουράκης: Κατάθεση ψυχής στην Αννίτα Πάνια

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 23:30 στο OPEN, τον Θανάση Βισκαδουράκη και τα λένε όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ».

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, σε μία κατάθεση ψυχής, μιλά για τα παιδικά του χρόνια στο ορφανοτροφείο της Θήβας, αλλά και για τον αγώνα που έδωσε προκειμένου να καταξιωθεί στον χώρο του, μέσα από αντίξοες συνθήκες.

Αναφέρεται ακόμα στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, αλλά και στις δεκάδες διαφορετικές δουλειές που έκανε για να επιβιώσει, όταν αποφάσισε να φύγει από το ορφανοτροφείο και να έρθει να ψάξει την τύχη του στην Αθήνα.

Μιλάει για την οικογένεια και τη σημασία της, για τη σχέση που έχει με τα αδέρφια του και για τη λατρεία που έχει στον μονάκριβο γιο του και στη σύζυγό του Κατερίνα.

Παραδέχεται πως η δύσκολη οικονομική κατάσταση που βίωνε από τον κορονοϊό τον ανάγκασε ουσιαστικά να δεχτεί την πρόταση για να συμμετάσχει στο Survivor και μιλάει για όλα όσα έγιναν με την Μυριέλλα Κουρεντή και τον Βαλάντη, για τον τραυματισμό του και την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Αναφέρεται όμως και στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με την οποία έγιναν πολύ καλοί φίλοι.

Η Αννίτα έχει ετοιμάσει στον καλεσμένο της όμορφες εκπλήξεις και ο Απόστολος Τότσικας, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο παιδικός φίλος του Θανάση, ο Θάνος Αγγέλου, αλλά και ο συγγραφέας Στέλιος Βισκαδουράκης αφηγούνται άγνωστες ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Θανάση Βισκαδουράκη.

Τέλος, ο Θανάσης παίζει με την Αννίτα ρακέτες και βγάζει τον νικητή για το δικό του Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις