Media

The Voice: Ο εγγονός του Γιώργου Ζαμπέτα ράπαρε – «Το καλλιτεχνικό μου είναι G Zeus»

O Πάνος Μουζουράκης κατέβηκε στην σκηνή του Voice, έδωσε το χέρι του στον G Zeus και οι δύο τους αγκαλιάστηκαν
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία ιδιαίτερη συμμετοχή εμφανίστηκε στο επεισόδιο του Σαββάτου (17.10.2026) στο The Voice. Ένας ράπερ από το Αιγάλεω, αποδείχτηκε ότι ήταν ο εγγονός του αείμνηστου δεξιοτέχνη του μπουζουκιού και λαϊκού καλλιτέχνη, Γιώργου Ζαμπέτα.

«Είμαι ο Γιώργος Ζαμπέτας, κάτοικος στο Αιγάλεω. Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Φυσικοθεραπεία και στη μουσική είμαι αυτοδίδακτος. Ασχολήθηκα με τη μουσική γιατί ήτανε η μεγάλη μου αγάπη. Έχω κάνει 23 χρόνια λαϊκό και το άφησα για να κάνω αυτό που αγαπάω, που είναι η ραπ» είπε όσο συστηνόταν στην κάμερα του The Voice ο «G Zeus».

«Είμαι αξιοκρατικός και δίκαιος άνθρωπος. Θεωρώ ότι είμαι μετρημένος στη σκέψη μου και στον λόγο μου. Πάντα σκέφτομαι πολύ πριν μιλήσω και δεν μ’ αρέσει να πληγώνω τους ανθρώπους. Γι’ αυτό και είμαι και straight απέναντί τους

Έρχομαι στο The Voice για να απολαύσω τη στιγμή, να βρεθώ με κάποιους αξιόλογους καλλιτέχνες, ανθρώπους, μια ομάδα που έχουμε κάποια κοινά και να δοθεί μια ευκαιρία στα τραγούδια μου να φτάσουν λίγο πιο κοντά στα αυτιά του κόσμου», συμπλήρωσε.

Μετά από την audition του οι 4 κριτές δεν πάτησαν το κουμπί του «Σε θέλω», με αποτέλεσμα ο εγγονός του αείμνηστου Γιώργου Ζαμπέτα να μείνει εκτός του διαγωνισμού. Αυτό δεν πτόησε τον G Zeus καθώς όπως φάνηκε απόλαυσε την εμφάνισή του.

Ο Γιώργος Ζαμπέτας επίσης αποκάλυψε στον Πάνο Μουζουράκη ότι στο παρελθόν του είχε γράψει τραγούδι: «Θα κάναμε μεγάλα πράγματα μαζί. Το 2013 έγραψα το πρώτο τραγούδι στη ζωή μου και το έγραψα για σένα bro.

Σε πήρα τηλέφωνο, πήρα τον αδερφό σου, μιλήσαμε λίγο αλλά έκανες κάτι άλλο και τελικά το αφήσαμε. Και είναι το “Πού να ‘σαι τώρα δε θέλω να ξέρω”».

Ο τραγουδιστής του απάντησε με χιούμορ «Που ξέρεις τον αδερφό μου;».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια που μιλούσε με τους κριτές, ο Πάνος Μουζουράκης κατέβηκε στην σκηνή του Voice, έδωσε το χέρι του στον G Zeus και οι δύο τους αγκαλιάστηκαν.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Ζαμπέτας σήκωσε στα χέρια τον Πάνο Μουζουράκη και τον στριφογύρισε επί σκηνής με Πάολα, Χρήστο Μάστορα και Έλενα Παπαρίζου να ξεσπάνε σε γέλια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Το Star αποχαιρετά τον Γιώργο Βαρδινογιάννη: Άφησε το δικό του αποτύπωμα στη ναυτιλία, τον επιχειρηματικό κόσμο και τον αθλητισμό
Το κανάλι, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του Γιώργου Βαρδινογιάννη, προσφέρει δωρεά στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», τιμώντας παράλληλα την κοινωνική παρακαταθήκη της αείμνηστης Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη
Ο αείμνηστος Γιώργος Βαρδινογιάννης
Ναταλία Γερμανού για Γιώργο Βαρδινογιάννη: «Ήταν στενοί φίλοι με τον πατέρα μου, κάθε Κυριακή ήταν μαζί στο γήπεδο»
«Παρά το γεγονός ότι οι αγάπες του ήταν η οικογένειά του, η θάλασσα, η Κρήτη και ο Παναθηναϊκός είχε απίστευτο τηλεοπτικό ένστικτο», δήλωσε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια για τον «Καπετάνιο»
Ναταλία Γερμανού και Γιώργος Βαρδινογιάννης
Μπαμπά σ' αγαπώ: Η σύγκρουση του Νίκου και της Ερμιόνης προκαλεί «καταιγίδα» αποκαλύψεων
Ο Δημήτρης κάνει μια σοβαρή συζήτηση με τον Βικτωρα εξηγώντας του ότι για να μπορέσει να είναι εντάξει απέναντι στη δουλειά του, θα πρέπει να μειωθεί κάπως ο χρόνος που βλέπονται
Μπαμπά σ’ αγαπώ – επόμενα επεισόδια: Η σύγκρουση του Νίκου και της Ερμιόνης προκαλεί «καταιγίδα» αποκαλύψεων
Νταντά της γειτονιάς: Η υπόθεση, οι ρόλοι και το καστ της νέας κωμωδίας του Μega με πρωταγωνιστή τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση
Μια παρέα από ξεχωριστούς χαρακτήρες, ο καθένας με τις ιδιοτροπίες, τα όνειρα και τις αγωνίες του, έρχεται να δώσει τη δική της πινελιά στην ιστορία
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης