Τρίτη, 5 Μαρ.
11oC Αθήνα

The Witcher: Έρχεται για να… ξεχάσουμε το Game of Thrones;

The Witcher: Έρχεται για να… ξεχάσουμε το Game of Thrones;

Οι πρώτες «ματιές» από αυτούς που είχαν την τύχη να δουν τα επεισόδια της νέας σειράς «The Witcher» πριν αυτή βγει στον τηλεοπτικό αέρα, άρχισαν να διαρρέουν και τα social media πήραν «φωτιά» συγκρίνοντας τη σειρά με την επιτυχία των προηγούμενων χρόνων, το «Game of Thrones».

Το The Witcher έχει σημειώσει ήδη τεράστια επιτυχία ως παιχνίδι για κονσόλες με υπολογιστή, με το “The Wicher 3 – Wild Hunt” να χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών.

Η σειρά έχει ως πρωταγωνιστή τον Χένρι Καβίλ, στο ρόλο του… πασίγνωστου για τους gamers “Geralt of Rivia”.

Στη σειρά εμφανίζεται και η επίσης γνωστή μάγισσα Yennefer αλλά και η πριγκίπισσα Ciri.

“Τρελαμένοι” οι φανς

Η πρώτη σεζόν της σειράς θα έχει οκτώ επεισόδια και θα προβληθεί από την πλατφόρμα της Netflix στις 20 Δεκεμβρίου.

Και παρότι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες της σειράς, ένας χρήστης που ήταν από τους τυχερούς έγραψε στο twitter «θα έχω να πω περισσότερα σχετικά, όταν σταματήσει το εμπάργκο, αλλά το “The Witcher” έχει καλούς ηθοποιούς, είναι έξυπνα δομημένο και με ωραίο ρυθμό. Καλές, γεμάτες δομές φαντασίας».

Ένα άλλο tweet έλεγε ότι «η ματιά της σειράς είναι σταθερή» και χαρακτήρισε σαν «τρελή χορογραφία» τις μάχες που δίνονται, ενώ ένας άλλος κριτικός ισχυρίστηκε ότι οι σκηνές μάχης ξεπερνούν εκείνες που παίχτηκαν στο «Game of Thrones».

«Οι σκηνές μάχης στο “The Witcher” κάνουν αυτές του “Game of Thrones” να φαίνονται “λίγες”», έγραψε.

«Η πρώτη μάχη που δίνει ο Γκέραλτ είναι εξαιρετικά άγρια», έγραψε ένας άλλος που είδε τη σειρά. «Ο συνδυασμός της ξιφασκίας και ο τρόπος με τον οποίο σημαδεύει ο Γκέραλτ αγγίζουν την τελειότητα… Έχω παρακολουθήσει αυτή τη σκηνή μάχης ήδη τέσσερις φορές. Είναι μία πραγματική απόλαυση» έγραψε.

Media Τελευταίες ειδήσεις