Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Θέλουν comeback με πρωινό!

Θέλουν comeback με πρωινό!

Ένα βήμα πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές…! Ένα βήμα πριν βρεθούν ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο…! Ένα βήμα πριν αναλάβουν την πρωινή εκπομπή του STAR…!

Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από το αν εντέλει τα στελέχη του σταθμού αποφασίσουν να ενεργοποιήσουν ξανά την πρωινή ζώνη με ψυχαγωγική εκπομπή. Αλλά όπως όλα δείχνουν αυτό θα γίνει…! Δεν είναι τυχαίο που τις τελευταίες ημέρες… κόσμος πάει κι έρχεται στο κανάλι της Κηφισιάς ελπίζοντας πως θα αναλάβει την παρουσίαση της καινούργιας αυτής εκπομπής. Ωστόσο το ζευγάρι φαίνεται ότι βρίσκεται… αρκετά βήματα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους «μνηστήρες» και οι συζητήσεις με τα στελέχη του σταθμού βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Ο λόγος για τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου που έχουν κάνει επαφές με στελέχη του STAR για να είναι αυτοί «οικοδεσπότες» της καινούργιας πρωινής εκπομπής που θέλουν να βγάλουν στον αέρα την καινούργια σεζόν. 

Το ζευγάρι βρέθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του σταθμού και μόνο τυχαίο δεν κρίνεται ότι κατά την έξοδό τους… έλαμπαν! Άλλωστε μετά το ξαφνικό «διαζύγιο» με το EPSILON και την αποχώρησή τους στο μέσο της σεζόν θεωρείται δικαιολογημένο να θέλουν να κάνουν comeback στην ίδια ζώνη προγράμματος, την πρωινή και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου Κατσούλης-Καραβάτου φαίνεται να έχουν προβάδισμα σε σχέση με άλλα πρόσωπα που έχουν δει τα στελέχη του σταθμού, αλλά ακόμα… το ψάχνουν και δεν έχουν «πέσει» οι οριστικές υπογραφές! Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την «ενεργοποίηση» της πρωινής ζώνης και αν δεν υπάρξει κάποια άλλη… έκπληξη τότε την επόμενη σεζόν ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου θα καλημερίσουν τους τηλεθεατές από το STAR, το καινούργιο τους τηλεοπτικό «σπίτι»…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε