Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Θοδωρής Ρωμανίδης για Οδυσσέα Σταμούλη: Mην τύχει στον χειρότερο εχθρό σου αυτό το πράγμα

Θοδωρής Ρωμανίδης για Οδυσσέα Σταμούλη: Mην τύχει στον χειρότερο εχθρό σου αυτό το πράγμα

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Ρωμανίδης για την τραγωδία που έζησε ο συνάδελφος του,

Για τον καλό του συνάδελφο, Οδυσσέα Σταμούλη με τον οποία συνεργάζονται στην παράσταση “Ένας βλάκας και μισός” στο θέατρο Αυλαία, μίλησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣου” του OPEN. 

“Δεν ήταν απλά ανατριχιαστικό, εμείς ειδικά που ήμασταν από πίσω κοιταχτήκαμε… Δεν είναι εύκολο, παιδιά! Δεν είναι καθόλου εύκολο” εξομολογήθηκε, αρχικά, ο ηθοποιός για τον θάνατο του 11χρονου παιδιού του συναδέλφου του.

“Όσο γίνεται για εκείνον είναι μια διέξοδος που επανήλθε στο θέατρο. Όσο παίζουμε επάνω στη σκηνή και στο καμαρίνι και τα λοιπά, εννοείται ότι όλοι κοιτάμε να τον έχουμε αγκαλιά, να μην τον αφήνουμε να παρασυρθεί από το συναίσθημα. Είμαστε τρόπον τινά οικογένεια”.

“Μέχρι να το επιβεβαιώσω, δεν αντέδρασα γιατί έχουμε ακούσει και πάρα πολλά. Μετά όμως, όταν το έμαθα, κακοχαρακτηρίστε με, πείτε ότι θέλετε, αλλά ούτε τηλέφωνο δεν μπόρεσα να τον πάρω. Να του πω τι; Και δεν θέλω και γω να φανεί ότι μιλάω για αυτό το θέμα οπότε θέλω να το κλείσω.

 

Μόνο θα πω να μην τύχει στον χειρότερο εχθρό σου αυτό το πράγμα, μη ζήσει κανείς αυτόν τον πόνο και όσοι λένε “καταλαβαίνω, καταλαβαίνω” δεν καταλαβαίνουμε τίποτα” παραδέχθηκε, ακόμα, ο Θοδωρής Ρωμανίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις