Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Θοδωρής Ρωμανίδης: Στο θέατρο πιστεύω πως δεν χωράει δημοκρατία

Θοδωρής Ρωμανίδης: Στο θέατρο πιστεύω πως δεν χωράει δημοκρατία

Όσα είπε ο Θοδωρής Ρωμανίδης με αφορμή την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από το Εθνικό θέατρο.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης για τις απαιτητικές συνεργασίες στον χώρο του θεάτρου με αφορμή τα ερωτηματικά που έχουν προκύψει τα τελευταία 24ωρα γύρω από το παρασκήνιο της παραίτησης που υπέβαλε ο Λεωνίδας Κακούρης από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» που σκηνοθετεί στο Εθνικό Θέατρο ο Γιάννης Χουβαρδάς.

«Εδώ και σαράντα χρόνια που ασχολούμαι με τον χώρο, δεν νομίζω ότι έχει συμβεί ξανά κάτι τέτοιο.

Ο άνθρωπος για να φύγει κάποιος λόγος θα υπάρχει, γιατί μέχρι και σήμερα δεν έχει ακουστεί κάτι για τον συγκεκριμένο ηθοποιό, ξέρω ότι είναι πολύ συνεργάσιμος και στα σήριαλ που έχει παίξει», δηλώνει ο Θοδωρής Ρωμανίδης για τον συνάδελφό του.

«Το Εθνικό Θέατρο είναι αυτό που είναι, το τι έχει γίνει το γνωρίζουν μόνο αυτοί οι δύο άνθρωποι. Δεν γνωρίζω τον κύριο Χουβαρδά.

Αυτό που έγραψε ο Λεωνίδας Κακούρης για τον Γιάννη Χουβαρδά, όπου τον χαρακτήρισε σκληρό, έχει ακουστεί πολλές φορές και όχι μόνο για τον συγκεκριμένο».

   

«Στον θέατρο πιστεύω πως δεν χωράει δημοκρατία. Δεν εννοώ να πέφτει ξύλο αλλά είσαι εκεί για να υπηρετήσεις το όραμα τους σκηνοθέτη» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Θοδωρής Ρωμανίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις