Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Τι ετοιμάζει η Ειρήνη Παπαδοπούλου μετά το Survivor [vids]

Τι ετοιμάζει η Ειρήνη Παπαδοπούλου μετά το Survivor [vids]

Μπορεί να αποχώρησε από το Survivor, αλλά η Ειρήνη Παπαδοπούλου εξακολουθεί να απασχολεί τα μέσα. Δείτε τι ανέβασε στο Instagram για τα προσεχή σχέδιά της.

‘Εχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor. Η όμορφη τραγουδίστρια απασχολεί ακόμα τα μέσα αφού έγινε εκ νέου αγαπητή μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Τι “μαγειρεύει” τώρα η πρώην παίκτρια των Διασήμων;

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι σήμερα, 30 Μαίου στο MTN Madwalk της Κύπρου, παρουσιάζοντας ένα φανταστικό σόου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια που αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor, θα εμφανιστεί πρώτη φορά on stage μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο.

Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βίντεο από τις πρόβες με τον ράπερ Oge, το φαγητό της εκδήλωσης – που από ό,τι φαίνεται τώρα εκτιμά παραπάνω! – και στιγμιότυπα από την όμορφη διοργάνωση. Είναι εμφανές ότι έχει πάρει τα πάνω της από τότε που αποχώρησε από το Survivor και επιθυμεί να τραγουδήσει σε κάποια σκηνή, δείχνοντας στον κόσμο εκτός από το πάθος της στα αγωνίσματα, και το ταλέντο της στην μουσική και τον χορό.

Θυμίζουμε ότι η διάσημη “μπουλντόζα” είχε ταλαιπωρηθεί σωματικά πολύ, λόγω των αντίξοων συνθηκών επιβίωσης και την πείνα ολόκληρων μηνών, στο παιχνίδι. Και σαν να μην έφτανε αυτό, είχε υποστεί και ψυχολογική πίεση από συμπαίκτες της, λόγω των μεταξύ τους διαφωνιών. Όλοι όμως έχουν αφήσει τις κακές αναμνήσεις πίσω τους και συνεχίζουν τη ζωή τους γεμάτη μαθήματα ζωής, χαμόγελο και πάνω από όλα αισιοδοξία!

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα για το Survivor.

Δείτε screenshots από το Insta story της Ειρήνης Παπαδοπούλου:

Διαβάστε επίσης:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποιο είναι το κορίτσι του Survivor με τα τατουάζ

Survivor: Ο Acun Ilicali απαντά στην πρόκληση των παικτών! Χαμός στο αποψινό επεισόδιο [vid]

Όσα θέλει να κρύψει η παραγωγή του Survivor! [vids]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε