Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι ετοιμάζει η Ελεονώρα Μελέτη

Τι ετοιμάζει η Ελεονώρα Μελέτη

Εδώ και πολύ καιρό υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη την επόμενη σεζόν να επιστρέφει στη μεσημεριανή ζώνη αναλαμβάνοντας εκπομπή στο EPSILON αμέσως μετά από αυτή που θα παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού.

Τα ίδια δημοσιεύματα μάλιστα ήθελαν σύντομα να κυκλοφορήσει και το δελτίο Τύπου του σταθμού με το οποίο θα ανακοίνωναν επίσημα τη μετακίνηση της Μελέτη στη μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη. Ωστόσο η ανακοίνωση αυτή δεν υπήρξε και… δεν θα υπάρξει, αφού η Ελεονώρα δεν πρόκειται να κάνει τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Αντίθετα λοιπόν με τις φήμες που την ήθελαν να αφήνει το δελτίο ειδήσεων, η Ελεονώρα την επόμενη σεζόν θα συνεχίσει να παρουσιάζει το καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του EPSILON, το οποίο μάλιστα σκοπεύουν να το… μετακομίσουν και να μεταδίδεται στις 7 το απόγευμα.

Παράλληλα βέβαια θα συνεχίσει να παρουσιάζει και την εκπομπή της, τη «Hashtag», αλλά με αρκετές αλλαγές. Συγκεκριμένα στα σχέδια των στελεχών του σταθμού είναι η εκπομπή να μεταδίδεται live, αργά το βράδυ, μία φορά τη βδομάδα και να είναι τρίωρης σχεδόν διάρκειας, αλλάζοντας αρκετά από το ύφος της, αφού δεν θα είναι «εκπομπή έρευνας» όπως ξεκίνησε, αλλά με καλεσμένους που θα συζητάνε διάφορα θέματα. Η εκπομπή είναι ακόμα στο στάδιο του σχεδιασμού με σκοπό να βγει στον αέρα μέσα στον Σεπτέμβρη, όπου θα ξεκινήσει το πρόγραμμα του EPSILON για την καινούργια σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε