Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι γίνεται με την… επικίνδυνη δουλειά του Σπύρου Σούλη;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, ή μάλλον, για να ακριβολογώ, στις… επικίνδυνες δουλειές!

Για να τον δούμε όμως, σε αυτόν τον εντελώς διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν! Ο λόγος για τον Σπύρο Σούλη και την καινούργια εκπομπή που έχει αναλάβει να παρουσιάσει για τον ΑΝΤ1 με τίτλο «Extreme Job», ή αλλιώς «Επικίνδυνη δουλειά».

Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit, ο γνωστός αρχιτέκτονας έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα, αφού αρχικός στόχος των στελεχών του ΑΝΤ1 ήταν η εκπομπή να βγει στον αέρα μέσα στην τρέχουσα σεζόν. Ωστόσο, στο κανάλι του Αμαρουσίου θέλησαν να κάνουν… οικονομία και αφού το πρόγραμμά τους είναι γεμάτο, αποφάσισαν να προβάλλουν την εκπομπή… next year.

Πάντως, ο Σπύρος έχει αναλάβει ήδη πέντε… επικίνδυνες δουλειές κι έτσι έχει γίνει επισκευαστής σε πυλώνες της ΔΕΗ, πυροσβέστης που βοήθησε σε απεγκλωβισμό φλεγόμενου οχήματος, ενώ έφτασε να κάνει μέχρι και υποβρύχια συγκόλληση σε πλοία. Το… μενού των «Extreme Job» έχει πολλά ακόμα, καθώς είναι προγραμματισμένο να γυριστούν 13 επεισόδια με τον Σπύρο Σούλη να βιώνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά κάποιοι εργαζόμενοι.

Για το λόγο αυτό μάλιστα και μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνει ακόμα και σφουγγαράς στην Κάλυμνο. Αλλά δεν θα προδώσω περισσότερα, αφού όπως σας είπα, θα δούμε τον παρουσιαστή στις «επικίνδυνες δουλειές» του την επόμενη σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε