Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τι κάνουν τώρα όλοι οι παίκτες του Master Chef

Τι κάνουν τώρα όλοι οι παίκτες του Master Chef

MASTERCHEF: Τι κάνουν οι παίκτες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο reality Μαγειρικής. Ποια είναι τα επόμενα βήματα για την Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο.

Το Masterchef μπήκε για τα καλά στη ζωή μας τη φετινή σεζόν, και οι παίκτες έγιναν από την πρώτη στιγμή… θέμα συζήτησης. Πλέον, μετά από το παιχνίδι που σημάδεψε και την πορεία των ίδιων των παικτών, το μέλλον επιφυλάσσει εκπλήξεις για πολλούς από αυτούς!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Masterchef, στους περισσότερους από τους παίκτες δόθηκαν πολλές ευκαιρίες για να κάνουν την καριέρα που πάντα επιθυμούσαν. Ο Γιώργος Κρικοριάν αποκάλυψε στη «Φωλιά των Κου Κου» τα επαγγελματικά σχέδια των εννέα καλύτερων παικτών.

Τον Σταυρή Γεωργίου διεκδικούν όχι ένα άλλα δύο κανάλια στην Κύπρο, με το ένα από τα δύο να του δίνει τη δική του εκπομπή μαγειρικής. Ο μεγάλος νικητής του MasterChef, Σταύρος Βαρθαλίτης, έχει έτοιμη την κουζίνα στο κανάλι του στο YouTube, ωστόσο περισσότερα για την τηλεοπτική του πορεία θα μάθουμε σε λίγο καιρό μέσα από την τηλεόραση του STAR.

Tο δημοφιλές ζευγάρι του MasterChef, ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη ετοιμάζονται να αναλάβουν την κουζίνα εστιατορίου στην Κηφισιά που θα ανοίξει τον Ιούλιο, ενώ ο Τζον ετοιμάζεται να αναλάβει την κουζίνα κάποιο εστιατορίου ενώ θα κάνει δική του εκπομπή στο YouTube.

Media Τελευταίες ειδήσεις