Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι… ξέχασε να πει ο Δήμος Βερύκιος για τη μεταγραφή “βόμβα” του Alpha

Τι… ξέχασε να πει ο Δήμος Βερύκιος για τη μεταγραφή “βόμβα” του Alpha

Αναστατώθηκαν το πρωί στον ALPHA αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση από το Newsit.gr ότι χθες το βράδυ οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με τους “Μπρουσκικούς” και την επόμενη σεζόν θα ανήκουν στο δυναμικό τους.

Όπως λοιπόν αναφέραμε πρώτοι, είναι οριστικό ότι την επόμενη σεζόν οι Βάνα Δημητρίου, Ανδρέας Γεωργίου και Κούλλης Νικολάου θα ετοιμάσουν δύο σειρές, μία καθημερινή και μία εβδομαδιαία, για το κανάλι της Κάντζας. Την είδηση αυτή λοιπόν ήθελαν οι υπεύθυνοι του ALPHA να την βγάλουν με… ταρατατζούμ δελτίο Τύπου, κυρίως για να την… πουν στους απέναντι, του ΑΝΤ1, πως απέκτησαν την τριάδα που έχει αποδειχτεί δυνατό “όπλο” τους στη μάχη της τηλεθέασης.

Με τη δημοσιοποίηση όμως της συμφωνίας από το Newsit.gr έπεσε συναγερμός στο κανάλι συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορούσε πλέον να κρατηθεί κρυφό και έτσι, αποφάσισαν να το δημοσιοποιήσει… άρον άρον και επίσημα ο αντιπρόεδρος του σταθμού, Δήμος Βερύκιος, μέσα από την πρωινή τους εκπομπή, τη “Happy day”, με την οποία συνεργάζεται.

Έτσι λοιπόν… κάηκαν κι οι φωτογραφίες που είχαν τραβήξει για το… ταρατατζούμ δελτίο, επιβεβαιώνοντας πλήρως και οπτικά το ρεπορτάζ μας. Βέβαια εμείς είχαμε αφήσει κάποιες πληροφορίες εκτός, κάτι που έκανε κι ο Δήμος Βερύκιος, αφού ούτε αυτός τις ανέφερε, αλλά έμεινε σε αυτά που είχαμε πει στο Newsit.gr. Ε, αφού λοιπόν δεν θέλησε να τα πει, τα αναφέρουμε εμείς… για να τα επιβεβαιώσει κι αυτός… από Δευτέρα.

Όπως λοιπόν είχα αναφέρει στο πρώτο κείμενο η συμφωνία με τους Δημητρίου-Γεωργίου-Κούλλη είναι για την παραγωγή δύο σειρών, μίας καθημερινής και μίας εβδομαδιαίας κι είναι για 1+1, που σημαίνει για έναν χρόνο με δυνατότητα ανανέωσης από την πλευρά του σταθμού για το δεύτερο χρόνο. Η προβολή τους μάλιστα θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και δεν είναι… για όποτε αποφασίσουν. Αυτά έγραψα, αυτά… αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος.

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου το πολυσέλιδο συμβόλαιο που φτιάχτηκε και από τις δύο πλευρές παρουσία πολλών δικηγόρων, αναφέρει και την παραγωγή μίας κινηματογραφικής ταινίας, παραγωγής της Village, της εταιρείας που ανήκει στον ίδιο επιχειρηματικό όμιλο, σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου που θα ενσαρκώσει και έναν από τους πρωταγωνιστές της ιστορίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η ταινία αυτή πρέπει να γυριστεί μέσα στο 2018 και να βγει στις αίθουσες τη σεζόν 2018-19, όπως αναφέρεται στο συμβόλαιο και δεν μπορεί να αναιρεθεί από καμία από τις δύο πλευρές. Αυτό λοιπόν το… κερασάκι δεν το ανέφερα στο προηγούμενο κείμενο και το ξέχασε κι ο αντιπρόεδρος του σταθμού, Δήμος Βερύκιος όταν η δημοσιοποίηση τους έκανε… Un-Happy και έτρεξαν να το καλύψουν… όπως όπως…! Ε, τώρα, από Δευτέρα, μπορούν να συνεχίσουν στην πρωινή εκπομπή τους το… αποκαλυπτικό ρεπορτάζ τους, προσθέτοντας κι αυτό το σημείο, για να επιβεβαιώσουν το δικό μας ρεπορτάζ. Άλλωστε, έχουμε κι άλλα να πούμε… εν καιρώ…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε