Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι λένε στον ΑΝΤ1 για το «κόψιμο» του Δημήτρη Ουγγαρέζου

φωτό αρχείου eurokinissi
φωτό αρχείου eurokinissi

Κάθε σαββατοκύριακο παρουσιάζει με τη Μαρία Μπεκατώρου το «Σου Κου» και από το επόμενο σαββατοκύριακο θα παρουσιάζουν το «Πρωινό Σου Κου», αφού μετά το τέλος της εκπομπής «Jenny Jenny» η ψυχαγωγική εκπομπή θα ξεκινά νωρίτερα, στις 10 παρά το πρωί.

Βέβαια εκτός από το «Σου Κου» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει στα στελέχη του ΑΝΤ1 πως ήθελε να παρουσιάσει και την εκπομπή του, την «Ouggachallenge» και μάλιστα την περιμέναμε από την προηγούμενη σεζόν, μετά το «κόψιμο» της απογευματινής εκπομπής που παρουσίαζε με τη Μαίρη Συνατσάκη. Παρά όμως την αναβολή στα σχέδιά τους γνώριζα ότι αποφάσισαν να βγάλουν την εκπομπή τη φετινή σεζόν και να μην την «κάψουν» στο τέλος της προηγούμενης.

Ωστόσο εδώ και λίγη ώρα μου έχουν σπάσει τα… inbox με διάφορους να με ρωτούν αν τελικά η εκπομπή «κόπηκε» και δεν βγει ποτέ στον αέρα. Για να διαπιστώσω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι από αυτά που γνωρίζω μίλησα με στέλεχος του ΑΝΤ1 που στην ερώτησή μου για το αν τελικά «κόβεται» το «Ouggachallenge»… έπεσε από τα σύννεφα καθώς όπως μου είπε όχι μόνο δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα, αλλά ίσα ίσα που μου τόνισε ότι «τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσουμε και την ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας της». Η μόνη εκκρεμότητα είναι αν η πρεμιέρα θα γίνει πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων ή μετά αλλά σίγουρα τον Ιανουάριο η εκπομπή θα είναι στον αέρα του ΑΝΤ1 και θα προβάλλεται μία μέρα τη βδομάδα, ή μάλλον… νύχτα, πριν από τα μεσάνυχτα. Ο Δημήτρης θα έχει δύο με τρία πρόσωπα καλεσμένους σε κάθε εκπομπή και με τον Σταμάτη Din Dan Don σκοπεύουν να κάνουν… διάφορα τόσο μεταξύ τους όσο και στους καλεσμένους τους.

Έτσι, συνομιλώντας με το στέλεχος του ΑΝΤ1 είναι σίγουρο ότι η  «Ouggachallenge» θα βγει στον αέρα και όχι μόνο δεν «κόβεται» αλλά από τη συνομιλία κατάλαβα ότι μάλλον η πρεμιέρα της θα γίνει πριν από τα Χριστούγεννα θέλοντας ως… εορταστικό δώρο να κάνουν τους τηλεθεατές να γελάσουν λιγουλάκι…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε