Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσεις μια μικρή απογοήτευση ή να συνειδητοποιήσεις ότι κάτι που περιμένεις να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί. Ωστόσο το να αφήσεις μερικές ψευδαισθήσεις στην άκρη μπορεί να είναι υγιές, καθώς δημιουργείς χώρο για πιο πραγματοποιήσιμους στόχους. Δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για οικονομικές συναλλαγές ή σαφήνεια στις ερωτικές σχέσεις. Κάποιες αποκαλύψεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου σε προσγειώνουν. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες γιατί ενδέχεται να μην είναι πραγματικά αυτές που φαίνονται.

Ταύρος: Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σήμερα σε θέλει επιφυλακτική απέναντι στα μεγάλα λόγια και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Μπορεί επίσης να παίζει με τη διάθεση και τα κίνητρα αλλά αυτό είναι προσωρινό. Οι όποιες οικονομικές συναλλαγές σου χρειάζονται προσοχή. Οι ανασφάλειές σου απέναντι στη σχέση με τον αγαπημένο σου μεγαλώνουν. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε μια επιφυλακτικότητα σε νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι: Νωρίς σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσεις μια σύγχυση ή να νιώσεις πως κάτι που περιμένεις είναι στον αέρα. Το μυστικό για να μην χαλάσεις τη μέρα σου είναι να αποφύγεις τις υψηλές προσδοκίες από μια σχέση ή ακόμα και από τον εαυτό σου. Κάποιες αλήθειες ή αποκαλύψεις που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί να σε απογοητεύσουν. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ αλλά κράτα μικρό καλάθι.

Καρκίνος: Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο κι εσύ δίνεις προτεραιότητα στις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα ρίχνει το επίπεδο των κινήτρων σου. Διατήρησε αρμονικές τις σχέσεις με συναδέλφους στα επαγγελματικά. Μην αδιαφορείς για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε το φλερτ στο χώρο εργασίας σου γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Media Τελευταίες ειδήσεις