Site icon NewsIT

Τι προσπαθούν να… ξεπαγώσουν στον ALPHA

07.11.2011 | 11:29
Τι προσπαθούν να… ξεπαγώσουν στον ALPHA

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο έχουν σαν αποτέλεσμα τα τηλεοπτικά κανάλια να αναδιαμορφώνουν συνεχώς τα προγράμματά τους προσπαθώντας να κάνουν οικονομία όπου μπορούν.

Έτσι, αν και μέχρι πέρυσι τέτοια περίοδο τα προγράμματα στο prime time των σταθμών είχαν ήδη ξεκινήσει, ουσιαστικά μέχρι τώρα μόνο ο ΑΝΤ1 έκανε πρεμιέρα στις καινούργιες του εκπομπές.

Το MEGA προσπαθεί να σώσει ό,τι μπορεί και μετακίνησε την πρεμιέρα του για αργότερα από τα αρχικά του σχέδια ενώ στον ALPHA το πρόγραμμά τους είναι τόσο… φτωχό που ακόμα και οι ίδιοι στο κανάλι της Κάντζας δεν μπορούν να το πιστέψουν.

Οι μοναδικές καινούργιες παραγωγές σε εκπομπές είναι στο «Πάμε πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου που έχει αποδειχτεί σταθερή αξία για το σταθμό και το «Άννα Βίσση-Όσο έχω φωνή» που το έχουν… πετάξει θαρρείς στην τηλεοπτική αρένα μόνο και μόνο για να γεμίσουν το πρόγραμμά τους.

Ωστόσο ο Νοέμβριος είναι καθοριστικός μήνας για τον ALPHA καθώς πρέπει να πάρουν αποφάσεις για το τι θα κάνουν τους επόμενους μήνες και δη στο δεύτερο μισό της σεζόν αφού στο πρώτο μισό όπως είπαμε υπάρχει πολλή φτώχεια. Στα σχέδια λοιπόν των υπευθύνων του καναλιού της Κάντζας είναι να καταφέρουν να… ξεπαγώσουν τέσσερις εκπομπές τους και να τις βγάλουν ξανά στην παραγωγή. Κι αν όχι και τις τέσσερις, τουλάχιστον κάποιες από αυτές.

Ο λόγος για τις εκπομπές «Κάτι ψήνεται», «Οικογενειακές ιστορίες», «Εφιάλτης στην κουζίνα» και «Greek Idol». Μέχρι τα τέλη του μήνα θα πρέπει να έχουν αποφασίσει για το αν τελικά κάποιες από αυτές τις εκπομπές θα βγουν από το ψυγείο και θα περάσουν στην παραγωγή ώστε να ετοιμαστούν καινούργια επεισόδια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το «Σπίτι από την αρχή» δεν φαίνεται να είναι στις υπό συζήτηση εκπομπές ενώ μία ακόμα εκπομπή που προγραμμάτιζαν εδώ και δύο χρόνια φαίνεται ότι θα παραμείνει στο ψυγείο και δεν πρόκειται να βγει… ποτέ.

Ο λόγος για τα «Sunshine girls», μία εκπομπή παρόμοια με αυτή των «Νοικοκυρών» του ΑΝΤ1 που ο ALPHA την έχει ανακοινώσει πριν από ενάμιση χρόνο περίπου αλλά που μάλλον δεν σκοπεύει να την προβάλλει ποτέ! Άλλωστε σε τόσο δύσκολη εποχή για όλη την Ελλάδα λογικό είναι να μην θέλουν να… προκαλέσουν το κοινό αίσθημα με την πλούσια ζωή των «κοριτσιών» του. Για τις άλλες όμως, εκπομπές όπως είπαμε οι αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου. Να δούμε λοιπόν αν η τωρινή διοίκηση –και ιδιοκτησία- παραμείνει στον ALPHA τι αποφάσεις θα πάρουν για το μέλλον του καναλιού…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version