Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τι θα δείτε στις σειρές «Κλεμμένα όνειρα», «Πίσω στο σπίτι» και «Με λένε Βαγγέλη»

Μεγάλη είναι η τηλεθέαση που σημειώνουν οι ελληνικές σειρές αποδεικνύοντας ότι οι τηλεθεατές επιμένουν ελληνικά.

Τι θα δούμε λοιπόν σήμερα στις ελληνικές σειρές του MEGA;

Η αρχή γίνεται με την απογευματινή σειρά του καναλιού της Μεσογείων.

Στα «Κλεμμένα όνειρα» λοιπόν που προβάλλονται στις 19:10, είναι παραμονές αγώνα μπάσκετ στο κολέγιο και ο προπονητής αποφασίζει να βγάλει τον Άρη από αρχηγό της ομάδας, αντικαθιστώντας τον με το Σταύρο. Ο Δημήτρης υποψιάζεται ότι ο Βαλάτος σταμάτησε τη χορηγία επειδή από κάπου κρατάει την Άννα, εκείνη δεν του ομολογεί όμως την κουβέντα που είχε με τον Βαλάτο για το παρελθόν.

Το κλίμα ανάμεσα στη Φαίη και το Σταύρο είναι ψυχρό. Ο Άρης αποφασίζει να επισκεφθεί το γραφείο του Βαλάτου και να αναζητήσει τη διαθήκη του. Στο μεταξύ, ο Βαλάτος κανονίζει να πάει στον αγώνα μπάσκετ του κολεγίου, πείθοντας και την Αλεξάνδρα να παρευρεθεί. Επιθυμία του, να συναντήσει η κόρη του τον πραγματικό γιο της.

Στις 21:00 το βράδυ θα προβληθεί το 7ο επεισόδιο της σειράς «Πίσω στο σπίτι».

Στο σημερινό επεισόδιο ο Ηλίας με τον Κωστή και το Δημήτρη ετοιμάζουν το μαγαζί. Τα παιδιά δεν ξέρουν όμως ότι ο Ηλίας έχει απώτερο σκοπό να χρησιμοποιήσει το υπόγειο του μαγαζιού για το ριφιφί που θα λύσει όλα τα προβλήματα της οικογένειας. . Η Άντζελα χαίρεται που επιτέλους στρώθηκαν στη δουλειά οι «τεμπέληδες» και έρχεται να τους βοηθήσει.

Ο Κωστής αντιλαμβάνεται το φλερτ μεταξύ Δημήτρη και Άντζελας και τσακώνεται με τον αδελφό του. Η Κατερίνα κάνει ό,τι μπορεί για να ανατρέψει τα σχέδια του Ηλία ώσπου μαθαίνει ότι το αστυνομικό τμήμα είναι μόνο δυο τετράγωνα παρακάτω. Ο Ηλίας απτόητος αρχίζει το σκάψιμο στο υπόγειο.

Αμέσως μετά, δηλαδή στις 22:00, θα προβληθεί η σειρά «Με λένε Βαγγέλη», στην οποία η Ζήνα και ο Θανάσης αποφασίζουν να παντρευτούν. Και όχι μόνο δεν καλούν το Βαγγέλη στο γάμο τους αλλά έχουν ορίσει ως ημερομηνία του μυστηρίου τα γενέθλιά του. Ο Βαγγέλης θυμώνει αλλά και στεναχωριέται. Μόνος του στο μπαρ πίνει και μεθάει και αποφασίζει να πάει απρόσκλητος στο γάμο. Εκεί, καταφέρνει και καταστρέφει τα πάντα. ‘Ετσι τώρα πρέπει να επανορθώσει. Και παρότι η Ζήνα είναι αρχικά αρνητική και δεν θέλει τίποτα από τον Βαγγέλη, στο τέλος πείθεται και τον αφήνει να εμπλακεί στην οργάνωση ενός δεύτερου γάμου. Μόνο που ο Βαγγέλης μπλέκεται λίγο περισσότερο από όσο πρέπει.

Όσοι λοιπόν επιλέξετε να παρακολουθήσετε τις ελληνικές σειρές είστε πλέον ενήμεροι για τις εξελίξεις σε αυτές.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε