Media

Τι θα γίνει με την Ανέτ στο τέλος της διαδρομής στις Άγριες Μέλισσες;

Σε αυτή τη δεύτερη σεζόν όλοι οι χαρακτήρες διαφοροποιούνται κατά 80% και θα βγουν από μέσα τους τα καλύτερα αλλά και τα χειρότερά τους.”, αποκαλύπτει για τις Άγριες Μέλισσες η Κάτια Δανδουλάκη.

Δεύτερη και τελευταία σεζόν για τις Άγριες Μέλισσες, λέει η Κάτια Δανδουλάκη στην Αθηνά Ζαχαράκη από το περιοδικό Τηλέραμα. Η καταξιωμένη ηθοποιός χαίρεται αληθινά, γιατί, σύμφωνα με όσα έχει πει ως τώρα η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη, η σειρά που τόσο έχει αγαπηθεί θα λάβει τέλος χωρίς να «μαστιχοποιηθεί».

Τι θα συμβεί με την Ανέτ στο τέλος της διαδρομής της στις Άγριες Μέλισσες;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Σωτήρης Τσαφούλιας και Αλεξάνδρα Μπουνάτσα καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου την Κυριακή 15 Μαρτίου
Ο αγαπημένος σκηνοθέτης αναφέρεται στις 21 διορθώσεις που έκανε στο σενάριο του «Έτερος Εγώ» και αποκαλύπτει πως όταν είναι καλά δεν μπορεί να γράψει ούτε το όνομά του
Σωτήρης Τσαφούλιας και Γρηγόρης Αρναούτογλου