Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι τηλεθέαση έκανε η Τσιμτσιλή στην πρεμιέρα

Τι τηλεθέαση έκανε η Τσιμτσιλή στην πρεμιέρα

Επέστρεψε στο τηλεοπτικό τοπίο υποσχόμενη ότι θα προσφέρει «Happy Day» στους τηλεθεατές. Κατάφερε όμως, χθες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει happy και τα στελέχη του ALPHA με τις τηλεθεάσεις που έκανε στην πρεμιέρα της εκπομπής της;

Το «Happy Day» λοιπόν σημείωσε 17,36% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, αφού ανά ώρα, από τις 8 έως τις 11 που βγήκε στον αέρα, έκανε 13,2%, 17,7% και 21,2%. Η Σταματίνα και οι συνεργάτες της κατάφεραν να κερδίσουν αρκετούς τηλεθεατές για τη συχνότητα του ALPHA και να σταθούν αξιοπρεπώς στη μάχη της τηλεθέασης απέναντι στις ενημερωτικές εκπομπές των άλλων σταθμών.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας, από τις 8 έως τις 10 που ήταν απέναντι από την ψυχαγωγική εκπομπή του ALPHA, παρουσιάζοντας στο MEGA το «Κοινωνία Ώρα MEGA» έκαναν 24% μέσο όρο και τις δύο ώρες, ενώ το «Πρωινό ΑΝΤ1» με τον Νίκο Ρογκάκο, τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Μπάγια Αντωνοπούλου σημείωσαν 20,1% και 16,4% μέσο όρο ανά ώρα, από τις 8 έως τις 10.

Αρκετά πιο πίσω στην κούρσα της τηλεθέασης έμειναν οι Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου που με την «Πρώτη γραμμή» το ίδιο δίωρο, από τις 8 έως τις 10, σημείωσαν 14,6% και 12,6% μέσο όρο για τον ΣΚΑΪ. Λογικά λοιπόν τα στελέχη του ALPHA είναι ικανοποιημένα από τις επιδόσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή και των συνεργατών της που κατάφεραν με την ψυχαγωγική εκπομπή να σταθούν δυνατά απέναντι στις ενημερωτικές εκπομπές των υπόλοιπων σταθμών.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε