Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι τηλεθέαση έκανε ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision που διαγωνίστηκε η Ελλάδα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, REUTERS

Το εισιτήριο για τον τελικό πήραν οι Freaky Fortune και ο Riskykidd που διαγωνίστηκαν στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision, τραγουδώντας «Rise Up».

Οι τηλεθεατές σε όλη την Ευρώπη απόλαυσαν και χθες το βράδυ μία εκπληκτική διοργάνωση με υπέροχους φωτισμούς, πολύ καλή σκηνοθεσία και happenings  που συνέθεταν ένα πλούσιο θέαμα.

Χθες μάλιστα που συμμετείχε και η Ελλάδα, η ΝΕΡΙΤ κέρδισε υψηλότερες τηλεθεάσεις από τον πρώτο ημιτελικό, σημειώνοντας 29,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο για όλη τη διάρκεια μετάδοσης του φεστιβάλ τραγουδιού. Την ώρα που οι Freaky Fortune και ο Riskykidd τραγουδούσαν «Rise Up» τα μηχανάκια τηλεθέασης κατέγραφαν 37,1% τηλεθέαση, ενώ το υψηλότερο ποσοστό σημειώθηκε την ώρα μετάδοσης των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας με την κρατική τηλεόραση να κερδίσει το 40,2% της τηλεθέασης.

Αναμφισβήτητα η ελληνική αποστολή ήταν από τις καλύτερες που ανέβηκαν χθες στη σκηνή και δικαιολογημένα κέρδισε την πρόκριση για τον τελικό. Από τις 15 χώρες που διαγωνίστηκαν χθες, το εισιτήριο για αύριο πήραν οι Ελβετία, Σλοβενία, Πολωνία, Ρουμανία, Νορβηγία, Μάλτα, Λευκορωσία, Φιλανδία, Αυστρία και Ελλάδα, ενώ από τον πρώτο ημιτελικό προκρίθηκαν οι Μαυροβούνιο, Ουγγαρία, Ρωσία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Σαν Μαρίνο, Ουκρανία, Σουηδία, Ολλανδία και Ισλανδία. Εκτός από τις 20 χώρες που προκρίθηκαν στον τελικό θα διαγωνιστούν και το Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Δανία.

Αύριο το βράδυ λοιπόν οι Freaky Fortune και ο Riskykidd θα ανέβουν ξανά στη σκηνή για να ξεσηκώσουν τους τηλεθεατές όλης της Ευρώπης τραγουδώντας «Rise Up». Καλή επιτυχία!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε