Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι τηλεθέαση έκανε το 5ο live «Your Face»

Τι τηλεθέαση έκανε το 5ο live «Your Face»

Με τη Μπέτυ Μαγγίρα να συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία ολοκληρώθηκε το 5o live του «Your Face Sounds Familiar».

Για ακόμα μία Κυριακή οι διαγωνιζόμενοι στο talent show του ΑΝΤ1 προσπάθησαν να μιμηθούν ξένους ή έλληνες stars με κάποιους να τα καταφέρνουν καλά και κάποιους άλλους να παραμένουν απλώς… ντυμένοι με τα κοστούμια που τους είχε δώσει η παραγωγή.

Εμφανισιακά τουλάχιστον, η Μπέτυ Μαγγίρα έμοιαζε πολύ με τη Cher και ήταν από τις καλύτερες μεταμφιέσεις που έχουν γίνει στο YFSF. Αν και δεν κέρδισε το 12άρι από την ψηφοφορία του κόσμου, κατάφερε να κερδίσει λόγω της βαθμολογίας από την κριτική επιτροπή και από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Το αποτέλεσμα της βαθμολογίας από την κριτική επιτροπή έκανε πάντως ορισμένους από τους διαγωνιζόμενους να «παγώσουν». Μπορεί κανείς να μην το παραδέχεται δημόσια και όλοι να προτάσσουν το φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τη «χαρά της συμμετοχής», αλλά «ένα πλάνο ίσον χίλιες λέξεις» και την ώρα που άκουγαν τους βαθμούς, το χαμόγελο «πάγωσε» στα χείλη τους.

Βέβαια, για να λέμε και την αλήθεια, εκτός από τα φθηνά σε ποιότητα υλικά που τους δίνονται από την παραγωγή, χρειάζεται να καταβάλλουν και προσπάθεια για να χορέψουν, να τραγουδήσουν και να υποδυθούν κάποιον. Εκτός από τις φωνητικές ικανότητες που πρέπει να αποδείξουν, αρκετές φορές χρειάζεται και σωματικός κόπος. Σίγουρα δεν είναι μία εύκολη υπόθεση και κάποιοι τα καταφέρνουν, κάποιοι όχι…!

Και χθες πάντως, το YFSF κέρδισε τους περισσότερους τηλεθεατές σημειώνοντας 32,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο για όλη τη διάρκεια μετάδοσής του, αποδεικνύοντας ότι αρκετοί τηλεθεατές παρακολουθούν την Κυριακή το βράδυ το show του ΑΝΤ1. Άλλωστε είναι σίγουρο πως οι τηλεθεατές γελούν με τις μεταμφιέσεις, είτε με το πόσο καλές είναι, είτε με το πόσο… αστείες!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε