Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι τραγούδια θα πουν οι διαγωνιζόμενοι στο «Voice»

Τι τραγούδια θα πουν οι διαγωνιζόμενοι στο «Voice»

Ήρθε η ώρα για να μάθουμε την πρώτη «Voice» της Ελλάδας. Και λέω την «πρώτη», γιατί μετά την επιτυχία που γνώρισε το talent show και στη χώρα μας, τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να κάνουν και δεύτερο κύκλο.

 Πολύ σύντομα λοιπόν θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τρέιλερ καλώντας να δηλώσουν συμμετοχή όσοι επιθυμούν να διαγωνιστούν στον επόμενο κύκλο. Απόψε όμως, θα αναδειχθεί από την ψηφοφορία των τηλεθεατών ποιος από τους 4 φιναλίστ είναι η καλύτερη «Voice».

Η ψηφοφορία έχει ξεκινήσει μετά το τέλος του ημιτελικού και θα ολοκληρωθεί, αφού οι Λευτέρης Κιντάτος, Μαρία Ελένη Κυριάκου, Αρετή Κοσμίδου, και Αίμιλη Χαραλάμπους πουν και τα τρία τραγούδια που θα ερμηνεύσει ο καθένας τους. Ποια θα είναι αυτά; Κατ’ αρχάς, κάθε ένας από τους φιναλίστ θα ερμηνεύσει το τραγούδι που είχε πει για πρώτη φορά στο «Voice», δηλαδή στη διαδικασία των blinds και έκανε τους coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Το δεύτερο τραγούδι θα είναι το καινούργιο τραγούδι τους που μέρος του παρουσιάστηκε στον ημιτελικό, ενώ το τρίτο τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστούν θα είναι ένα ντουέτο που θα κάνουν με τον coach τους.

Έτσι λοιπόν, αντίστοιχα:

-ο Λευτέρης Κιντάτος θα τραγουδήσει το «Φεγγάρι μου χλωμό», το καινούργιο τραγούδι «Για την πάρτη της» και ένα με τον coach του, τον Αντώνη Ρέμο.

-Η Μαρία Ελένη Κυριάκου θα τραγουδήσει το «Because of you», το καινούργιο τραγούδι «Δυο εγωισμοί» και ένα με την coach της, τη Δέσποινα Βανδή.

-Η Αρετή Κοσμίδου θα τραγουδήσει το «Let her go», το καινούργιο τραγούδι «So cruel» και το τρίτο με τον coach της, τον Μιχάλη/ Stavento.

-H Αίμιλη Χαραλάμπους θα τραγουδήσει το «Άνθρωποι μονάχοι», το καινούργιο τραγούδι «Εγώ είμαι εγώ» και ένα με την coach της, τη Μελίνα Ασλανίδου.

Εκτός όμως, από το διαγωνιστικό μέρος στον τελικό του «Voice» θα γίνουν πολλά ακόμα. Κατ’ αρχάς ο Γιώργος Λιάγκας θα ανέβει στη σκηνή όχι μόνο για να παρουσιάσει τον τελικό του talent show, αλλά και για να παίξει πιάνο! Επίσης, στη σκηνή θα ανέβει και ο Αντώνης Ρέμος που μαζί με τον Στέφανο Κορκολή που θα είναι καλεσμένος θα ερμηνεύσουν μαζί πολλά τραγούδια.

Απόψε, στις 21:15 λοιπόν, ο ΑΝΤ1 υπόσχεται ένα πλούσιο μουσικό θέαμα και την ανάδειξη της πρώτης «Voice» στη χώρα μας!

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πότε θα γίνει η συναυλία του “Voice”

ANT1: Ποιοι αποχωρούν, ποιοι ανανεώνουν και ποιοι αναβαθμίζονται;

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε