Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τηλεοπτικές άδειες: Θα γίνει… των ενστάσεων!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όλοι κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους έως την ερχόμενη Παρασκευή που είναι και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων για τις τηλεοπτικές άδειες.

Το «όλοι» δεν αφορά μόνο αυτούς που δεν έχουν περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, τους απορριφθέντες, αλλά και ορισμένους από αυτούς, τους ανταγωνιστές, που έχουν περάσει και θέλουν να μειώσουν τον αριθμό των αντιπάλων τους στον πόλεμο διεκδίκησης των 4  -έως τώρα- πολυπόθητων αδειών. Βέβαια ορισμένοι… πολεμοχαρείς θεωρούν ότι θα υπάρξουν ενστάσεις από όλους… προς τις περισσότερες από τις υπόλοιπες πλευρές, ενώ μέλη της κυβέρνησης χαίρονται που στα… σχέδιά της «σφάζονται» ισχυροί παράγοντες του εγχώριου επιχειρηματικού κόσμου…!

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι νομικά τμήματα των εταιρειών που κατέθεσαν αίτημα συμμετοχής στο διαγωνισμό «ξεψαχνίζουν» όλες τις άλλες αιτήσεις προκειμένου να αποδυναμώσουν τους αντιπάλους τους και να ανέβουν πιο ψηλά στην κούρσα της διεκδίκησης. Την Παρασκευή 29 Ιουλίου λοιπόν θα ανοίξουν τα χαρτιά τους και θα καταθέσουν τις ενστάσεις τους προς όλες τις πλευρές που έχουν βρει αδύνατα στοιχεία: και για τους απορριφθέντες, θέλοντας να διασφαλίσουν την παραμονή τους εκτός διαγωνισμού, αλλά και για τους ανταγωνιστές τους για στοιχεία που φαίνεται να… ξέφυγαν από την αρμόδια ελεγκτική επιτροπή.

Δικαιολογημένα λοιπόν εκτιμάται ότι ο «πόλεμος» των ενστάσεων θα έχει ως αποτέλεσμα να «πέσει» εκτός ο προγραμματισμός της κυβέρνησης που θέλει την αρμόδια επιτροπή να εξετάσει όλο αυτό το… τσουνάμι ενστάσεων μέσα σε λίγες ημέρες και την Παρασκευή 12 Αυγούστου να πραγματοποιείται η δημοπρασία μεταξύ αυτών που θα έχουν πάρει το «πράσινο» φως…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε