Media

Τίτλοι τέλους για τις «Τρίχες»

Ξεκίνησε με πολλές υποσχέσεις αλλά τελικά τα αποτελέσματα που σημείωσε στους πίνακες τηλεθέασης δικαίωσαν… τον τίτλο της!

Η αλήθεια είναι ότι οι «Τρίχες», η σειρά που υπογράφουν ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου είχε πολλά στοιχεία (και συντελεστές) που προϊδέαζαν ότι η σειρά θα κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Τα αρκετά όμως λάθη που έγιναν σε αυτή και ιδιαίτερα ορισμένες… φωναχτές ερμηνείες έκαναν τους τηλεθεατές να αποχωρούν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 προκαλώντας πονοκέφαλο στα στελέχη του σταθμού.

Έτσι ενώ έλπιζαν ότι οι «Τρίχες» θα πάρουν το «πράσινο» φως για να συνεχίσουν και για νέο κύκλο επεισοδίων, τελικά οι χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης προσγείωσαν τα σχέδιά τους και η σειρά θα ρίξει τίτλους τέλους με την προβολή του 22ου επεισοδίου.

Την Τρίτη 12 Μαΐου, στις 22:15, λοιπόν, ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει το 22ο επεισόδιο ρίχνοντας οριστικά τίτλους τέλους στις «Τρίχες» που δικαιολογημένα δεν κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό.

Γιατί ναι μεν πρέπει να στηρίζουμε την παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας, αρκεί να μην είναι… τρίχες!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Big Brother: Η δοκιμασία για τον νέο αρχηγό – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
Ο Νίκος Ζαφειράκης μέσα στη μοναξιά του ανοίγει συζήτηση με τη Θεοφανία Νικολαΐδη - Οι δύο συγκάτοικοι μοιράζονται πολλά, φαίνεται να αφήνουν στην άκρη την αντιπαλότητά τους και να καταλαβαίνουν καλύτερα ο ένας τον άλλον
Big Brother