Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τίτλοι τέλους για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Τίτλοι τέλους για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Πρόκειται για μία… εκπομπή που από την αρχή δεν κέρδισε τους τηλεθεατές και κυρίως λόγω της… κεντρικιάς παρουσιάστριας. Κι είναι αλήθεια ότι η απόφαση του ALPHA να τοποθετήσει ως «κεντρική παρουσιάστρια» της ψυχαγωγικής εκπομπής του σαββατοκύριακου την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήταν και από τις πιο… πετυχημένες.

Ωστόσο, αν και το προηγούμενο καλοκαίρι υπήρχαν πολλά σενάρια που ήθελαν το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» να μην βγαίνει τη φετινή σεζόν στον αέρα, εντούτοις στο κανάλι της Κάντζας αποφάσισαν, αφού και η Σπυροπούλου έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017, η εκπομπή να συνεχίσει κι αυτή τη σεζόν.

Έλα όμως που τις τελευταίες ημέρες τα σενάρια φούντωσαν ξανά αναφέροντας ότι με το τέλος της χρονιάς το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» κατεβάζει οριστικά τίτλους τέλους, ενώ μάλιστα αναφέρουν και την… αντικαταστάτρια, υποστηρίζοντας ότι στη θέση της θα μπει ενημερωτική εκπομπή που θα παρουσιάζει η Ράνια Τζίμα. Τι συμβαίνει λοιπόν και ποια είναι η αλήθεια; Η απάντηση λοιπόν στο… θρίλερ της Σπυροπούλου είναι ότι όλα αυτά είναι… σενάρια επιστημονικής φαντασίας!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου όχι μόνο δεν έχει τεθεί από τη διοίκηση του ALPHA θέμα «κοψίματος» της εκπομπής αλλά αυτές τις μέρες ανανεώνονται και συμβάσεις εργαζομένων στην εκπομπή. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο σταθμός της Κάντζας δεν ακολουθεί εύκολα την τακτική του «κοψίματος» στο μέσο της σεζόν, κάτι που έχει αποδειχτεί στο παρελθόν που παρέμεναν στον αέρα εκπομπές που σημείωναν χαμηλή τηλεθέαση… για να μην πω χαμηλότερη! Έτσι και τώρα λοιπόν έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν να κρατήσουν… ανοιχτό το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» για όλη τη σεζόν παρά τις χαμηλές τηλεθεάσεις που σημειώνει.

Αυτό για να τελειώνουμε με τα «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» που να δείτε όμως ότι σε λίγους μήνες, εκεί γύρω στον Μάρτιο, θα τα… γράψουν ξανά. Επίσης, αξίζει να σημειώσω πως αν ακολουθούσαν όλοι την «τακτική του κοψίματος» λόγω χαμηλής τηλεθέασης, τότε πολύ πιθανό να… ερήμωνε το τηλεοπτικό τοπίο…! Και τέλος μην σας κάνει εντύπωση αν τους επόμενους μήνες το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» σημειώσει υψηλότερες πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης λόγω… του ανταγωνισμού της.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε