Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Το 57ο Super Bowl θα μεταδοθεί ζωντανά από την COSMOTE TV

Το 57ο Super Bowl θα μεταδοθεί ζωντανά από την COSMOTE TV
ΦΩΤΟ Reuters

Η ώρα για το 57ο Super Bowl πλησιάζει, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/2, 01:30), οι Kansas City Chiefs θα αντιμετωπίσουν τους Philadelphia Eagles με φόντο το τρόπαιο του NFL, σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV.

Ο μεγάλος τελικός του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL), που αποτελεί το μεγαλύτερο ψυχαγωγικό γεγονός στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα διεξαχθεί στο State Farm Stadium του Γκλέντεϊλ της Αριζόνα, σε τηλεοπτική κάλυψη στην Ελλάδα, από το COSMOTE SPORT 3HD.

Οι Chiefs, στους οποίους αγωνίζεται και ο Έλληνας Γιώργος Καρλαύτης, φτάνουν στο τέλος της διαδρομής για τρίτη φορά την τελευταία τετραετία. Διεκδικούν τον τρίτο τίτλο της ιστορίας τους, έπειτα από εκείνους του 1969 και του 2019. Οι Philadelphia Eagles κατακτούν την πρόκριση στο παιχνίδι που κρίνει τον τίτλο για τέταρτη φορά. Σήκωσαν το τρόπαιο το 2017, όταν επικράτησαν των πολυνικών του θεσμού, New England Patriots.

Ποια από τις δύο ομάδες θα καταφέρει να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο του NFL; Θα το μάθουμε τα ξημερώματα της Δευτέρας 13/2 (01.30) αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 3HD.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις