Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «Music School»… έκλεισε!

Το «Music School»… έκλεισε!

Οι κάμερες έπιασαν δουλειά, οι κριτές ή «δάσκαλοι» όπως θέλουν να τους ονομάζουν κάθισαν στις θέσεις τους κι η παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου υποδέχτηκε 30 περίπου παιδιά που είχαν περάσει από τα δοκιμαστικά και διεκδικούσαν μία από τις θέσεις στο «Music School».

Την Παρασκευή λοιπόν «έκλεισε» το «Music School», αφού η διαδικασία εγγραφής των μαθητών ολοκληρώθηκε και 16 παιδιά κατάφεραν να πάρουν την έγκριση από τους Βαγγέλη Γερμανό, Γιώργο Θεοφάνους, Ευρυδίκη και Demy για να παρακολουθήσουν τα καλοκαιρινά μαθήματα.

Ο κάθε κριτής-δάσκαλος επέλεξε τα 4 παιδιά που θα έχει στην ομάδα του και θα προσπαθήσει να τους διδάξει την τέχνη της μουσικής. Όπως έμαθα μάλιστα οι συντελεστές έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από τα πρώτα γυρίσματα και ιδιαίτερα με τα παιδιά που έλαβαν μέρος και τελικά θα συμμετέχουν σε αυτό.

Στα γυρίσματα δεν έλειψαν και οι συγκινητικές στιγμές με παιδιά που κατάφεραν από το πρώτο τραγούδι που είπαν να κερδίσουν με τις φωνητικές ικανότητές τους το χειροκρότημα των συντελεστών. Τα μαθήματα ήδη ξεκίνησαν και τα 16 επεισόδια που θα γυριστούν θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τον ερχόμενο Οκτώβριο στο MEGA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του Music School!

Ξεκινά το “Music School”

The Music School: Mega-λες προσδοκίες…

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για το «Music School»

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε